Naši neposredni saradnici uspešniji su i duže traju od nas!

Ovo su naši uzori:

BTL osnovana 1993 godine postala je jedan od najvećih proizvodjača medicinske opreme!
Glavni fokus im je na kardiologiji, fizikalnoj terapiji i medicinskoj estetici!

Green Peel Dr Schrammek ® kreiran u Nemačkoj pre 60 godina, danas koriste dermatolozi i profesionalci estetske i kozmetičke struke u preko 40 država, širom sveta!

Gerovital – Dr Hans Krueger (Roosevelt  University), kaže :“Gerovital je medicinsko remek delo za usporavanje starenja, ali i sredstvo kojim se mogu sprečiti, olakšati i usporiti posledice različitih bolesti“ (Knjiga-„Usporavanje procesa starenja“)
Prof Dr Ana Aslan (1897-1988), poznati biolog i lekar, pionir je svetske Gerontologije i Gerijatrije. Osnovala je Intitut za Gerijatriju (1952), prvi takve vrste na svetu, a koji je priznat od strane Svetske Zdravstvene Organizacije i postoji i danas!

Mesoesteticod 1984 godine! Multinacionalna farmaceutska kompanija specijalizovana za razvoj i proizvodnju medicinskih estetskih tretmana! 

Martiderm – od 1952, pioniri u kreiranju savrsenih formula, za preciznu negu svake koze. Martiderm dermatokozmetika,  danas je jedan od svetski poznatih lidera medicinske dermatokozmetike, koga svakodnevno koriste i preporucuju vrhunski svetski dermatolozi.

Aksennt CO  – od 2001 godine, ovlašćeni zastupnici kompanije Khazaka electronic. Khazaka electronic je kompanija koja je prva osmislila uredjaje za objektivnu analizu i merenje specifičnih parametara na koži još 1986 godine i neprikosnoveni je svetski lider u oblasti inovacija kada su u pitanju uredjaji za dijagnostiku kože!


Renew lift – Od 1986 godine do danas kompanija LAH d.o.o pouzdan je partner svim kozmetičkim i estetskim profesionalcima, koji teže tome da klijentima ponude najsavremenije tehnologije za rešavanje skoro svih estetsko-kozmetskih problema!

Kwiktan preko 25 godina iskustva u zdravom potamnjivanju kože!

 

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *