Anticelulit tretman

Anticelulit tretman

Celulit nam u početku predstavlja samo estetski problem. Medjutim, kada celulit uznapreduje tako da spontano boli i otežava obavljanje svakodnevnih aktivnosti, estetika je najmanje bitna.

Ne bi  smeli dozvoliti napredovanje celulita. Kad god da se odlučimo za anticelulit tretman, kasnije je nego što je trebalo!

 

 

 

U okviru tretmana celulita, kombinuju se metode i tehnologije prilagodjene svakom po na osob. Budući da su različiti razlozi nastanka i komplikovanja celulita neophodno je kombinovati različite metode i tako delovati na svaki uzrok pojedinačno, što obezbedjuje brze rezultate kao i dugotrajnost dobijenih rezultata.

Praktično, dugo nakon serije tretmana tkivo je zdravo i potrebe za tretmanima održavanja su svedene na minimum.

Tretmani su prijatni, neagresivni, bezbedni i efektni. Potrebno je uraditi seriju tretmana, dinamikom koja zavisi od stanja celulita i prvih dobijenih rezultata, budući da se već nakon prvog tretmana vidi značajna razlika.

 

 

Pojedinačni tretmani podrazumevaju kombinaciju limfne drenaže,  dijatermije,  anticelulit masaže dubokim vibracijama, neinvazivne mezoterapije i fitoaromaterapije.
Pre tretmana se radi telesna analiza i antropometrija, a u toku tretmana, klijenti dobijaju informaacije vezane za zdravu ishranu i zdravo vežbanje, a po potrebi preciznu preporuku o istim.

 

Poslednjih nekoliko godina, kao najefektiniji vid anticelulit tretmana, pokazao se Brzi anticelulitni tretman, kao izuzetno dobra i efikasna kombinacija anticelulit masaže i Kompjuterizovane presoterapije. Efekti tretmana se primećuju već nakon prvog, a uz minimum tretmana održavanja, po iskustvu  klijenata, možemo reći da se na ovaj tretman može gledati kao na verovatno najbolji(najefikasniji) anticelulit tretman !

 

 

 brzi anticelulit tretman

 

 

Takodje se kao dobra alternativa anticelulitnoj masazi pokazala maderoterapija-anticelulit masaza oklagijama, koja se lepo kombinuje sa presoterapijom i dubokom vibromasazom!

maderoterapija maara kupe

 

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite na broj: +381 60 731 0137

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*