Epilacija pazuha i prepona? Ima li razloga za brigu?

Epilacija pazuha i prepona? Ima li razloga za brigu?

Rečenica koju često čujemo je:“ Dobro, moram da uradim lasersku epilaciju nogu i podlaktica, ne mogu više da se krijem pantalonama i dugačkim rukavima u sred leta! A pazuh i prepone?  Za pazuh i prepone nisam sigurna – nekako  se bojim!?“

Nakon toga najčešće zagrćemo rukave i pokazujemo sopstveni pazuh bez dlaka i ikakvih tačkica i flekica! Ništa nam se zbog epilacije nije loše desilo! Naš pazuh i ne zna da je istretiran laserom, jer pazuh taj laserski snop „ne vidi“, vide ga samo dlake! I nestaju! Zajedno sa dlakama odlaze i fleke i ožiljci od prethodno uraslih dlaka! 

 

Laserska epilacija kao najmoderniji vid trajne redukcije nepoželjnih dlaka, bezbedna je za sve regije na licu i telu.                                             

Deo koji se laserom ne bi smeo tretirati je samo regija oko očiju!

Za sve ostale regije, tretman je apsolutno bezbedan!

Strah da bi tretmanom laserske epilacije pazuha i prepona mogli da se oštete limfni čvorovi u regiji pazuha i prepona je apsolutno bezrazložan!

 Čak je uobičajena metoda uklanjanja dlačica brijanjem, opasnija, jer mikroskopska oštećenja kože brijačem, mogu biti pogodno tle za sekundarnu bakterijsku infekciju. O čupanju dlačica voskom i elektroepilatorima da i ne govorimo. Urastanje dlaka u regiji pazuha i prepona i folikulitis česti su problemi, koje može rešiti isključivo hirurg! laserska epilacija sprečava sve ove probleme!

Osim dlaka sve ostale strukture u koži, znojne, lojne i limfne žlezde apsolutno su nevidljive laserskom snopu, pa samim tim bezbedne!

 

Zato,  ako vam dlačice bilo gde na telu komplikuju svakodnevicu, pronadjite mesto koje vam se čini najidealnijim i zakažite prvi tretman!

 

Ako ste rešili da epilaciju uradite baš kod nas, kliknite ovde!

Ili nas pozovite na broj: +381 60 731 0137

 

 Da bi rezultat bio najbolji mogući, pripremu za epilaciju pogledajte ovde!

deka maara epilacija

 

Aktuelni popust: -30% ! Sve cene pogledajte ovde!

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*