Dr Hans Krueger (Roosevelt  University), kaže :“Gerovital je medicinsko remek delo za usporavanje starenja, ali i sredstvo kojim se mogu sprečiti, olakšati i usporiti posledice različitih bolesti“ (Knjiga-„Usporavanje procesa starenja“)

Prof Dr Ana Aslan (1897-1988), poznati biolog i lekar, pionir je svetske Gerontologije i Gerijatrije.

Osnovala je Intitut za Gerijatriju (1952), prvi takve vrste na svetu, a koji je priznat od strane Svetske Zdravstvene Organizacije.

Prateći pacijente sa Reumatoidnim artritisom, lečene Procainom (Procain se koristio protiv bolova), zapazila je i druge korisne i važne efekte kakvi su: poboljšan kvalitet kože i kose, bolje pamćenje i sveobuhvatno popravljanje zdravlja i raspoloženja! Na temelju tih istraživanja izumela je Gerovital H3 i kasnije, poboljšanu verziju Aslavital, koji se od tada, pa do danas smatraju eliksirom mladosti! Povoljni efekti Gerovitala su bezbroj puta potvrdjeni i naučno priznati!

Pacijenti Prof Dr Ane Aslan bili su: Salvador Dali, Djina Lolobridjida, Tito i mnoge slavne ličnosti tog vremena!

Eksperimenti dr Aslan, obuhvatili su 15 000 pacijenata i bili pod patronartom 400 medicinskih centara i 154 ambulante, što dodatno govori o ozbiljnosti i temeljitosti njenih istraživanja.

Prof Dr Ana Aslan dobitnica je brojnih nagrada, među kojima su:

• “Cross of Merit” – First Class of the Order of Merit, Germany, 1971

• “Cavalier de la Nouvelle Europe” Prize Oscar, Italy, 1973

• “Les Palmes Academiques”, France, 1974

• “Honorary Foreign Citizen and Honorary Professor of Sciences”, Philippines, 1978

• “Member Honoris Causa” Diploma of the Bohemo-Slovakian Society of Gerontology, 1981

• “Leon Bernard” Prize, important distinction granted by the World Health Organization upon nomination and endorsement by officials of a member state for contributing to the development of gerontology and geriatrics, 1982

Osim Gerovital lekova, namenjenih usporavanju procesa starenja organizma, Prof Dr Aslan je 1967 godine, utemeljila i Gerovital kozmetičku liniju!

Gerovital kozmetika, obuhvata nekoliko linija proizvoda, napravljenih od biljnih ekstrakata i supstanci koje predstavljaju pravu revoluciju u industriji lepote. Visoki standard kada je u pitanju kvalitet proizvoda uvrstio je Gerovital i sve njegove kozmetičke linije (Gerovital H3, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Plant, Aslavital, Alavital Mineralaktiv) u  svetski poznat i priznat brend sa jako dugom tradicijom nastao na temeljima brojnih istraživanja i ozbiljnih kliničkih studija.

Kompanija Farmec, jedini je nosilac prava, da po formuli Prof Dr Ane Aslan, proizvodi Gerovital kozmetiku!

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *