Alexandritni laser za trajnu epilaciju

Alexandritni laser za trajnu epilaciju

 

Laseri sa kojima radimo su laser Alexandrite 755nm i Diod Ice (diodni laser sa tri talasne dužine, SHR i ICE tehnologijom), namenjeni trajnom uklanjanju nepoželjnih dlačica!

Alexandrite 755 nm, smatra se jednom od najboljih tehnologija za trajno uklanjanje dlaka i zajedno sa Diod 808 i 810 nm i

ND Yag 1064 laserima, važi za zlatni standard!

 

Alexandrite 755 laserom, može se tretirati većina fototipova kože i sve debljine dlaka, čak i one paperjaste!

 

Velika površina svetlosnog snopa i mali razmak izmedju laserskih  impulsa (meri se u milisekundama), omogućavaju da se za veoma kratko vreme,
uspešno uradi epilacija velikih regija.

 

Tokom tretmana, nema potrebe za korišćenjem gela, što takodje utiče na skraćivanje ukupnog vremena zadržavanja klijenata na tretmanu i smanjuje ukupne troškove tretmana!

 

Integrisano, vazdušno hladjenje takodje  doprinosi brzom izvodjenju tretmana.

 

Veoma su jednostavni za korišćenje. Precizna softverska rešenja obezbedjuju rad bez greške i bez ikakvog rizika po pacijenta i operatera!

Aparat ima integrisan senzor, za precizno odredjivanje tipa kože i debljine dlake, te u skaldu sa rezultatima, sam podešava odgovarajuće parametre, kako bi efekti epilacije bili najbolji mogući, a rizik od neželjenih posledica, potpuno izbegnut!

 

Zbog inteligentnih konstruktorskih rešenja, najviše po pitanju hladjenja celog uredjaja, ovi laseri mogu, bez problema, da rade, svaki dan, po ceo dan!

 

 

 

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite na broj: 060 731 0137

 

 

 

 

 

2 komentara

  1. Jovana says:

    Poštovani, radila sam kod Vas tretman epilacije celih nogu, šta mogu da očekujem posle prvog tretmana? Da li dlake počinju same da otpadaju posle 14 dana? Ili ne?

    Hvala na odgovoru!!!

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*