diodni laser za trajnu epilaciju, Diode ICE, epilacija pazuha diodnim laserom, laserska epilacija u estetskom centru Maa'ra

Foto „Maa’ra“

Laseri sa HR, SHR i ICE tehnologijom, trenutno su najpopularniji na tržištu i za profesionalce, koji biraju da sa njima rade i za krajnje korisnike, kojim su osim rezultata, koji je neupitan, važno i to da se tretmani ovakvim tipovima lasera, mogu raditi tokom cele godine, da tretmani kratko traju i da su minimalno neprijatni!

Šta je to SHR i zašto ga biramo?

SHR omogućava postepeno zagrevanje kože, tako što energetski  niže doze laserskog snopa, više puta, u jedinici vremena, deponuje u kožu! SHR aparati najčešće imaju frekvenciju od 10Hz (10 impulsa u jedinici vremena).

Zašto nam je to važno?

  1. Pre svega, SHR mod (zajedno sa ICE tehnologijom) obezbedjuje siguran rad, bez mogućnosti oštećenja tkiva pregrevanjem. Postepenim zagrevanjem dlake, moguće je u kožu deponovati visoku energju, bez opasnosti od opekotina i bez neprijatosti. Rezultat je denaturacija germinativnih ćelija folikula i prestanak rasta dlaka.

  2. Uz SHR mod, omogućen je rad u pokretu (IN MOTION), što obezbedjuje potpunu pokrivenost tretirane regije dovoljnom energijom, bez mogućnosti da se neki deo

    ¨preskoči ¨, a da se neki deo previše puta uradi i rizikuje da na koži ostanu opekotine!

  3. SHR mod i tri talasne dužine lasera, omogućavaju da se tretmani rade i tamnoj koži, 365 dana u godini! Dovoljno je da prodje 7 dana od sunčanja, da bi se tretman mogao potpuno bezbedno uraditi, bez obzira na to koliko je koža tamna.

Šta je ICE tehnologija?

ICE tehnologija – kontaktno hladjenje laserske sonde,pre svega omogućava da tretman bude bezbolan. Osim toga, dobro ohladjen epiderm, zadržava toplotu koju smo depono

vali u folikul dlake, a vazokonstikcija koja se zbog niske temperature javlja, dodatno doprinosi boljim rezultatima.

 Zaključak!

Zlatni standard, kada je u pitanju trajno uklanjanje dlaka nekada je bio ND YAG 1064 nm. Ubrzo nakon zlatni standard postaje Alexandrite laser 755 nm, a onda i DIOD 808 nm!

Sada se sve te tri talasne duzine, zajedno sa SHR modom i dobrim kontaktnim hladjenjem, integrišu u laserske sisteme, kojima je moguće tretirati sve boje kože i sve boje i debljine dlaka, kod žena i muškaraca, za besprekorne rezultate uz minimalnu neprijatnost i rizik od opekotina!

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije i uredjaj o kome tekst govori, su snimljene u Estetskom centru „Maa’ra“ )

 

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *