Laseri sa kojima radimo su laser Alexandrite 755nm i Diod Ice (diodni laser sa tri talasne dužine, SHR i ICE tehnologijom), namenjeni trajnom uklanjanju nepoželjnih dlačica!

Alexandrite 755 nm, smatra se jednom od najboljih tehnologija za trajno uklanjanje dlaka i zajedno sa Diod 808 i 810 nm i ND Yag 1064 laserima, važi za zlatni standard!

lepa plava nasmejana devojka pored lasera za epilaciju, alexandrit laser za epilaciju

Foto „Maa’ra“

Alexandrite 755 laserom, može se tretirati većina fototipova kože i sve debljine dlaka, čak i one paperjaste!

Velika površina svetlosnog snopa i mali razmak izmedju laserskih  impulsa (meri se u milisekundama), omogućavaju da se za veoma kratko vreme,
uspešno uradi epilacija velikih regija.

Tokom tretmana, nema potrebe za korišćenjem gela, što takodje utiče na skraćivanje ukupnog vremena zadržavanja klijenata na tretmanu i smanjuje ukupne troškove tretmana!

Integrisano, vazdušno hladjenje takodje  doprinosi brzom izvodjenju tretmana.

Veoma su jednostavni za korišćenje. Precizna softverska rešenja obezbedjuju rad bez greške i bez ikakvog rizika po pacijenta i operatera!

alexandritni laser za epilaciju, alexandrite laser, alexandrit laser za lasersku epilaciju

Foto „Maa’ra“

Aparat ima integrisan senzor, za precizno odredjivanje tipa kože i debljine dlake, te u skaldu sa rezultatima, sam podešava odgovarajuće parametre, kako bi efekti epilacije bili najbolji mogući, a rizik od neželjenih posledica, potpuno izbegnut!

Zbog inteligentnih konstruktorskih rešenja, najviše po pitanju hladjenja celog uredjaja, ovi laseri mogu, bez problema, da rade, svaki dan, po ceo dan!

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije su snimljene u Estetskom centru „Maa’ra“, na fotografijama je uredjaj o kome se govori u tekstu.)

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *