Masaža čokoladom

Masaža čokoladom

Zašto masaža čokoladom?

 

Zbog specifičnog hemijskog sastava, čokolada na kožu , ceo organizam i duh deluje blagotvorno, bez obzira kako je konzumiramo!

Kakao puter, kao osnovni sastojak čokolade, hrani i ubrzava regeneraciju kože, a posebnim čokoladnim mirisom aromaterapijski deluje na izlučivanje hormona Endorfina (hormona sreće i dobrog raspoloženja);

Teobromin i Kofein popravljaju metrabolizam, čime u velikoj meri mogu uticati na sprečavanja stvaranja celulita i lokalizovanih masnih naslaga. Takodje, zatežu kožu!

N-phenylpropenoyl-L-amino acids (NPA), poznatija kao Coco Heal- izolovana iz kakao zrna, ubrzava regeneraciju jetrenih i ćelija kože, pa se u budućnosti očekuje njena primena u terapiji ozbiljnih oštećenja kože (teške opekotine, stanja poremećene keratinizacije)!

 

 

 

Polifenoli čokolade moćni su antioksidansi, koji eliminišu štetu kojoj koži nanose UV zraci i drugi spoljašnji i unutrašnji štetni agnesi!

Kalcijum, Fosfor i Magnezijum utiču na regeneraciju, a lipidi Kakao-a sprečavaju prkomeran gubitak vode iz kože!

 

 

 

Maa’ra masaža čokoladom!

 

masaža čokoladom maara kozmetički salon

Smesa koja se koristi za masažu, predstavlja toplu, sveže pripremljenu, mešavinu bonus doze čistog, organskog, nefiltriranog kako putera i čokolade, uz dodatak hemotipiziranih eteričnih ulja, koja pojačavaju pozitivno dejstvo čokolade i masaže na ceo organizam!

 

Mirisna smeša se nežnim pokretima relaks masaže, utrljava u kožu, kako bi se maksimalno iskoristile sve supstance iz ove blagotvorne smese!

Efekti ovakvog tretmana na kožu, telo i psihu su nemerljivi!

 

 

Trajanje tretmana: 60’, Cena: 3500 rsd

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*