O NAMA

Dobrodošli!

Maa’ra” je, centar prevashodno posvećen ženi. Na drevnim jezicima ”  Maa’ra ” doslovno znači “obožavana”! U širem smislu, označava sve ono što je lepo i ženstveno.

Tretmani lica Maa’ra

 

Naš tim čine iskusni, dobro edukovani, certifikovani profesionalci kozmetičke i medicinske struke sa posebnim fokusom na neinvazivne savremene kozmetološke i estetske metode! Trudimo se da vam, do detalja objasnimo metode koje primenjujemo, kroz autorske tekstove, na web prezentaciji i razgovorom na konsultativnim susretima, koji prethode svim našim tretmanima!

Edukativni i trening centar smo za većinu metoda, koje koristimo. Tu posebno ističemo saradnju sa kozmetičkom kompanijom Gerovital i regionalnu saradnju sa hrvatskom kompanijom LAH! Deo smo razvojnog tima za poboljšanje protokola za HIFU tretmane, Renew Lift koncepta!

Tamo gde pretpostavimo da neinvazivne metode ne bi dale očekivani rezultat, u pomoć pozivamo naše stalne stručne konsultante od kojih posebno izdvajamo i posebno smo ponosni na:

Primarijusa Dr Aleksandra Oroza, specijalistu maksilofacijalne hirurgije!

Prevashodni nam je cilj očuvanje prirodnog izgleda i uz individualni pristup, najveću pažnju posvećujemo sigurnosti i privatnosti klijenta u ispunjavanju njegovih zahteva te edukaciji, kada su u pitanju najnovije estetske procedure, bilo da se izvode u našem Centru ili negde drugo.

Zato što znamo da bez zdravlja i duhovnog spokoja nema ni lepote, koristimo prirodne proizvode za negu i unapredjenje zdravlja kože i u prijatnoj i čistoj atmosferi radnog prostora, uz minimalno agresivne i bezbolne metode, u stanju smo da korigujemo i/ili eliminišemo najčešće i skoro sve estetske probleme.

Kako bi na ispravan i zdravlju prihvatljiv način pomogli u rešavanju problema,uz visok nivo higijene i sterilizacije, kombinujemo znanje, najnovije tehnologije i instrumente, te kozmetiku vrhunskog kvaliteta.

 

BTL laser tretman Maa’ra

 

Trudimo se da pratimo i obaveštavamo vas o svim novinama iz oblasti estetike tela i lica, zdravim životnim navikama i metodama očuvanja zdravlja i lepog, prirodnog i negovanog izgleda.

Centar Maa’ra je mesto na koje ćete se uvek vraćati, čak i kad rešite problem zbog koih ste nas prvi put posetili, jer će uvek biti izvor novih i novih znanja i metoda kojim se  unapredjuju duhovno i fizičko zdravlje.

 

Renew Lift tretman mapiranje Maa’ra

 

 

Mi smo, jednostavno, mesto koje će dugo brinuti o lepoti mnogih pokolenja.

 

Tekst i fotografije, autorsko su delo Estetskog Centra”Maa’ra”!

 

 Prim Dr Aleksandar Aca Oroz, gost Jutarnjeg programa RTS.

 

 

Maara.rs website reputation