RENEW LIFT STAROSNA GRANICA I CENA TRETMANA

RENEW LIFT STAROSNA GRANICA I CENA TRETMANA

 

 

Renew lift tretman se preporucuje, kada su se vec na kozi pojavili prvi znaci starenja, gubitak tonusa, dehidratacija, prve bore, blago uocljivi podocnjaci, kada se radi Renew Lift Lite tretman, kao i kada se primećuje značajan gubitak tonusa, opuštanje obraza i ozbiljnije bore, kada se preporučuje Renew lift Complete .

To je najcesce starosna dob od 30 godina pa na više!

Rezultati i sam protokol izvodjenja tretmana, zavise od trenutnog stanja koze i problema koji se resava!

 

RENEW LIFT LITE –  CENA TRETMANA

 Renew lift Lite tretman, kod kože sa prvim znakovima starenja,  preporucuje se serija od 2 tretmana, sa razmakom od najmanje mesec dana.

Cena po tretmanu  za lice je 250 eura, za  vrat i dekolte  250 eura!

 

 

RENEW LIFT COMPLETE –  CENA TRETMANA

Cena za Renew lift –  je  700 eura za celo lice ili 390 eura po regiji. 

 Regije su:

 • Celo i periorbitalni deo (regija oko ociju);
 • donja polovina lica (obrazi) i podbradak;
 • podbradak i vrat;
 • dekolte;

Rezulatat je uvek bolji i potpuniji ukoliko se radi celo lice!

 

U okviru prikazanih regija mogu se napraviti i različite kombinacije. 
Tako je moguće uraditi donju polovinu lica i podočnjake, bez tretiranja čela i gornjih kapaka ili samo čelo, bez gornjih kapaka i podočnjaka! Cena se u tom slučaju koriguje i precizira na konsultacijama, koje prethode tretmanu!

Radi se samo jedan tretman, efekti traju 2-3 godine, kada se tretman može ponoviti! Trajanje efekata tretmana zavisi i od fiziološkog potencijala kože i nege nakon tretmana!

S ciljem postizanja maksimalno dobrih rezultata, bilo bi idealno raditi jedan tretman godišnje, kada se poboljšavaju efekti postignuti prethodnim tretmanom i istovremeno održavaju!

Tretmanu prethodi jedan konsultativni susret, gde se do detalja objasnjava metoda i gde ste u prilici da vidite fotografije pre i posle, klijenata koji su uradili tretman kod nas i koji su dozvolili da Vam pokažemo fotografije! Na konsultacijama možemo da preciziramo šta je to Vašem licu potrebno i ukoliko ovom metodom ne možemo da rešimo problem koji Vam smeta, to Vam kažemo i preporučimo alternativu!

Konsultacije su besplatne i unapred se zakazuju. Traju oko 20 minuta!

Nakon tretmana dobijate instrukcije o daljoj nezi, kao i preporuke o svemu što može da doprinese postizanju što boljih rezultata i dugom održavanju istih. Takodje dobijate preporuke šta nikako ne smete da radite neposredno pre i nakon tretmana,  sa ciljem postizanja što kompletnijih  i boljih rezultata!

Cene u eurima, konvertuju se u dinare po sredenjem kursu NBS na dan plaćanja!

 

 

 

Zakažite Vaš Renew lift tretman ovde!

Ili nas pozovite na broj: +381 60 731 0137

 

Ukoliko ne živite na teritoriji Republike Srbije, rado ćemo Vam pomoći kod organizacije smeštaja i prevoza od Aerodroma! U kontakt formi, nam napišite planirani datum i vreme dolaska, te koliko se dana planirate zadržati u Beogradu!

(Ovaj tekst i fotografije tretmana, autorsko su delo „Maa’ra“ tima,  i rezultat  dugogodišnjeg iskustva. Tekst nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova!)

Pogledjate još:

Renew lift na Kongresu Medical Beauty Croatia

Renew lift  SMART protokol

 

 

6 komentara

 1. Valentina Ivanic says:

  Da li ce te biti prisutni na na sajmu “Dodir Pariza”12. i 13. maj 2018. godine ? Htjela bih obaviti konsulatacije u vezi renew lift-a i dogovoriti neke tretmane. Pozdrav.

  • Maa`ra says:

   Uvažena Valentina,
   nećemo ove godine biti na Sajmu. Vi se svakako možete najaviti i doći direktno kod nas u centar za sve informacije, koje Vas zanimaju!

 2. Suzana Brankovic says:

  zPostovani,
  zakazala bih konsultacije u vezi Renew lift lica, u cervrtak oko 10,00 gasova, jer to je kedino vreme kad mogu sobzirom da nisam iz Beograda i 02.10.17.g.dolazim sluzbeno na kratko.

  s postovanjem Suzana

  • Maa`ra says:

   Uvažena Suzana, možete da dodjete u četvrtak u 10h na konsultacije!
   Dan ranije Vam šaljemo podsetnik na mail!

 3. Dara Milić says:

  Molim vas-drugarica je bila na tretmanu kod vas i videla sam rezulatat, ali rekla mi je da joj je tretman bio strasno neprijatan. Imam 42 godine i nisam do sada ništa radila ozbiljno na licu, osim klasičnog tretmana! Zanima me, da li je svima tretmn podjednako neprijatan ili ja mogu da ocekujem da ce meni biti još neprijatnije, pošto nisam do sada ništa radila. I da li mogu nekako ja da utičem, da tretman bude potpuno bezbolan? Da popijem nešto pre tretmana ili?

  • Maa`ra says:

   Uvažena Daro, različite su reakcije na Renew lift tretman. Od toga da nam klijenti kažu, da skoro da su mogli da dremaju, do toga da su jedva čekali, da tretman bude gotov! Doktorka koja radi tretman često kaže, da joj niko nije pobegao sa tretmana i preporučili su ga i drugima! Ne možemo u napred uticati na eventualnu neprijatnost tokom tretmana, čak bi neki lekovi, koje žene često koriste kao analgetike, mogli da umanje efekte tretmana! Svakako Vam preporučujemo da zakažete konsultacije, pa da iz “prve ruke” dobijete sve informacije o trtemanu, trajanju i efektima!

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*