Airbrush! Svež i preplanuo ten u posebnim prilikama ili 365 dana u godini!?

Airbrush metodu (potamnjivanje kože prskanjem), kojom se dobija savrseno preplanuo ten bez izlaganja suncu ili vestackim UV izvorima, unazad desetak godina praktikuje sve više žena i muškaraca! Jedan od glavnih razloga zašto postaje sve popularnija je to što se na jednostavan i brz način, postiže preplanuli ten, bez ikakvog rizika po zdravlje kože i zdravlje uopšte!

nijanse u airbrush potamnjivanju kože

Airbrush boje!

Preparat, koji se u svrhu postizanja tamnijeg tena nanosi na kožu sadrži Eritrulozu i DHA, prirodne, netoksične supstance dobijene najčešće iz šećerne trske! Kompletan proizvod ne sadrži alkohol, mineralna ulja, parabene!  Hipoalergen je i dermatološki testiran!

Reakcija kojom se postiže preplanulost slična je tj. ista kao reakcija bojenja jabuke, kada se zarezana ostavi neko vreme na otvorenom!

airbrush potamnjivanje, žensko telo i airbrush pištolj za potamnjivanje kože

Airbrush rezultat!

Rezultat koji se dobija nakon airbrush tretmana je instant preplanula koža! Preplanulost traje 7-10 dana(kod nekih osoba i duže), u zavisnosti od pripreme kože pre airbrush tretmana i nege kože nakon toga! Preplanulost se gubi postepeno i ukoliko se pridržavate uputstava za pripremu i dalju negu, boja se ispira bez ostatka i bez ikakvih fleka na tretiranoj koži!

Airbrush – trajanje tretmana, intenzitet boje !

Tretman traje desetak minuta!

Postoje tri različita tonaliteta boje:

Havajska boja / Svetao ten / Stepen 1

Ovo je najumerenija formulacija i daje nežan prirodan ten. Idealna je ako radite tretman prvi put. Savršen je izbor za klijente koji imaju prirodno svetao ten ili za one koji žele da izgledaju umereno preplanulo, tokom zime. Idealno je rešenje za venčanja, gde je cilj  prorodno preplanuo, ali blistav ten.

Karipska boja / Srednji ten / Stepen 2

Najpopularnija nijansa! Daje koži bogatu, čokoladnu boju, a ipak  prirodan izgled. Odgovara svakom tipu kože.  Idealna za posebne prilike( proslave, žurke, venčanja, mature, rođendani …). Odličan izbor tokom proleće, leta i jeseni.

Brazilska boja / Taman ten / Stepen 3

Najtamnija boja ! Savršena je za one koji traže izrazito taman ten. Idealna je za scenu, takmičenja ili za one koji žele isključivo najtamniji ten. Odličan izbor za leto.

Airbrush-priprema za tretman!

Naglašavamo da je priprema za potamnjivanje vrlo jednostavna, ali ključna u dobijanju najboljeg rezultata i optimalnog trajanja preplanulosti!

 1. Dan ranije, mada bi bilo idealno dva dana ranije, uradite detaljan piling kože i nakon toga rehidrirajte i nahranite kožu hranljivim mlekom
 2. Pre dolaska na tretman, istuširajte se i ne koristite dezodorans, parfem, kremu, koža treba da bude apsolutno čista i suva!
 3. Obucite taman veš!
 4. Preporučujemo da neposredno nakon tretmana potamnjivanja, nosite komotniju i tamniju odeću (nikako farmerke i tesne majice).


  Nakon airbrush tretmana:

 1. Možete se tuširati  4-6 sati nakon potamnjivanja!
 2. Boja se tokom prvog tuširanja lagano ispira i to je očekivano i normalno!
 3. Boja se „razvija“ i narednih 8 sati i tek nakon tog vremena zapravo dobijate krajnji rezultat!
 4. Ne izlažite tretiranu kožu direktnom suncu ili veštačkim UV izvorima najmanje 24h nakon tretmana!
 5. Hranite i hidrirajte kožu sredstvima za negu, kako bi se rezultat potamnjivanja što duže zadržao!

Airbrush – cena!

Može se tretirati celo telo ili samo neki delovi i to:

Potamnjivanje celog tela          2.500 rsd

Potamnjivanje  1/2 tela              1250 rsd

Potamnjivanje 1/3 tela*               800 rsd

Potamnjivanje  lica                       500 rsd

*1/3 tela podrazumeva ruke, lice i dekolte.

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

 

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *