Maderotrapija – anticelulitna masaža oklagijama

Maderoterapija, anticelulit masaža oklagijama, Drvene oklagije, roleri i kupe za Maderoterapiju

Foto „Maa’ra“

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma!

Kome se preporučuje maderoterapija?

Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!

maderoterapija nogu, oklagija za maderoterapiju, terapeut izvodi masažu oklagijama

Foto“Maa’ra“

Koliko je tretmana potrebno?

Preporučuju se najmanje dve serije od po 10 tretmana! Tretman traje 45 minuta! Tretmani se rade svaki drugi ili svaki treći dan! Tretmanom su obuhvaćene cele noge, stomak i struk ! Posebno naglašavamo neophodnost tretiranja svih ovih regija, na svakom tretmanu! Dobri efekti tretmana temelje se na dobroj limfnoj drenaži, a dobre limfne drenaže nema ukoliko se ne tretira cela donja polovina tela i stomak!

Kome se i kada maderoterapija ne preporučuje?

Praktično nema osobe kojoj se ovakav tretman ne bi mogao raditi.

Maderoterapija se ne izvodi u toku ciklusa i treba tretmane isplanirati tako da stignete da uradite seriju od najmanje 8, a optimalno 10 masaža izmedju dva ciklusa!

Uvek treba ispoštovati opšte principe kada su u pitanju sve masaže i tretmani.

Naravno da se mora voditi racuna o osobama sa izrazenim venama i kapilarima na nogama!

Da li je maderoterapija bolna?

Bolna osetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulit masaže! Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osećaju nelagodnost dok se prelazi preko delova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom. Pojava prolaznih modrica, je moguća kod osoba sa slabim zidovima krvnih sudova. Takodje su modrice moguće i kod osoba koje na tretmanu insistiraju na jačem pritisku, iako će vas terapeut informisati o tome da jači pritisak neće dati bolje rezultate.

Trajanje tretmana: 45 min. ;

Cena tretmana 1700 rsd

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

(Ovaj tekst i fotografije autorsko su delo i vlasništvo  „Maa’ra“ centra.  Tekst nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova, fotografije su snimljene u „Maa’ra“ Centru! )

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *