Zasto jedan tretman laserske epilacije nije dovoljan?

Zasto jedan tretman laserske epilacije nije dovoljan?

 

   Šta? Pa zar jedan tretman laserske epilacije neće biti dovoljan?

Za većinu estetskih i kozmetičkih procedura, jedan tretman nikad nije dovoljan za krajnji i najpoželjniji rezultat, pa tako ni za epilaciju!

Budući da dlake rastu u različitim fazama, a da ih samo u fazi rasta možemo trajno ukloniti, DA potrebno je više od jednog tretmana!

Istina, najčešće nam se učini da je rezultat najvidljiviji nakon prvog tretmana!
Pre prvog tretmana  „puštamo“ dlake, pa ih na tom prvom dolasku najviše i ima!
Dlake, koje su bile u fazi rasta, uništene su trajno.
Dlačice koje nisu bile u fazi rasta i one kojih nije bilo na površini kože, u trenutku izvodjenja tretmana,  izrašće ponovo.
Ukoliko uradite samo jedan tretman epilacije, velika je verovatnoća da ćete, ako ne nastavite, ostati samo sa oko 20% dlaka manje, bez obzira što su možda sve dlake nakon tretmana ispale!

Postoje i izuzetci, kada se nakon prvog tretmana trajno izgubi 40-50% dlaka, ali ne postoji precizan način da saznamo zašto neke žene imaju tako dobre rezultate nakon samo jednog tretmana, a nekim, za prvi ozbiljan rezultat trebaju 3-4 tratmana! Svakako je dobra priprema za svaki tretman epilacije ključna i može mnogo da doprinese dobijanju dobrih rezultata što pre!

 

Pretpostavka je da ste pre svega kandidat za epilaciju i da ne postoje fiziološki i fizički razlozi da se epilacija ne radi! (Kome se epilacija ne preporučuje)

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite na broj: +381 60 731 0137

 

Pročitajte i:

 

Laserska epilacija!

Koji je laser za epilaciju najefektniji?

 

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*