Dobrodošli!

Maa’ra“ je, centar prevashodno posvećen ženi. Na drevnim jezicima “  Maa’ra “ doslovno znači „obožavana“! U širem smislu, označava sve ono što je lepo i ženstveno.

Naš tim čine iskusni, dobro edukovani, certifikovani profesionalci posebno fokusirani na potpuno neinvazivne savremene kozmetološke metode! Trudimo se da vam, do detalja objasnimo metode koje primenjujemo, kroz autorske tekstove, na web prezentaciji i razgovorom na konsultativnim susretima, koji prethode svim našim tretmanima!

Edukativni i trening centar smo za većinu metoda, koje koristimo. Tu posebno ističemo saradnju sa kozmetičkom kompanijom Gerovital i regionalnu saradnju sa hrvatskom kompanijom LAH! Deo smo razvojnog tima za poboljšanje protokola za HIFU tretmane, Renew Lift koncepta!

Prevashodni nam je cilj očuvanje prirodnog izgleda i uz individualni pristup, najveću pažnju posvećujemo sigurnosti i privatnosti klijenta u ispunjavanju njegovih zahteva te edukaciji, kada su u pitanju najnovije estetske procedure, bilo da se izvode u našem Centru ili negde drugo.

Zato što znamo da bez zdravlja i duhovnog spokoja nema ni lepote, koristimo prirodne proizvode za negu i unapredjenje zdravlja kože i u prijatnoj i čistoj atmosferi radnog prostora, uz minimalno agresivne i bezbolne metode, u stanju smo da korigujemo i/ili eliminišemo najčešće i skoro sve estetske probleme.

Kako bi na ispravan i zdravlju prihvatljiv način pomogli u rešavanju problema,uz visok nivo higijene i sterilizacije, kombinujemo znanje, najnovije tehnologije i instrumente, te kozmetiku vrhunskog kvaliteta.

maara centar

Trudimo se da pratimo i obaveštavamo vas o svim novinama iz oblasti estetike tela i lica, zdravim životnim navikama i metodama očuvanja zdravlja i lepog, prirodnog i negovanog izgleda.

Centar Maa’ra je mesto na koje ćete se uvek vraćati, čak i kad rešite problem zbog koih ste nas prvi put posetili, jer će uvek biti izvor novih i novih znanja i metoda kojim se  unapredjuju duhovno i fizičko zdravlje.

Foto Maa’ra

 

Mi smo, jednostavno, mesto koje će dugo brinuti o lepoti mnogih pokolenja.

Tekst i fotografije, autorsko su delo Estetskog Centra“Maa’ra“!