tretman epilacije pazuha u estetskom centru Maara, doktorka radi lasersku epilaciju pazuha u estetskom centru Maara

Foto „Maa’ra“

Rečenica koju često čujemo je:“ Dobro, moram da uradim laserskuepilaciju nogu i podlaktica, ne mogu više da se krijem pantalonama i dugačkim rukavima u sred leta! A pazuh i prepone?  Za pazuh i prepone nisam sigurna – nekako  se bojim!?“

Nakon toga najčešće zagrćemo rukave i pokazujemo sopstveni pazuh bez dlaka i ikakvih tačkica i flekica! Ništa nam se zbog epilacije nije loše desilo! Naš pazuh i ne zna da je istretiran laserom, jer pazuh taj laserski snop „ne vidi“, vide ga samo dlake! I nestaju! Zajedno sa dlakama odlaze i fleke i ožiljci od prethodno uraslih dlaka!  Laserska epilacija kao najmoderniji vid trajne redukcije nepoželjnih dlaka, bezbedna je za sve regije na licu i telu.                                             vortex logo Deo koji se laserom ne bi smeo tretirati je samo regija oko očiju! Za sve ostale regije, tretman je apsolutno bezbedan! Strah da bi tretmanom laserske epilacije pazuha i prepona mogli da se oštete limfni čvorovi u regiji pazuha i prepona je apsolutno bezrazložan!  Čak je uobičajena metoda uklanjanja dlačica brijanjem, opasnija, jer mikroskopska oštećenja kože brijačem, mogu biti pogodno tle za sekundarnu bakterijsku infekciju. O čupanju dlačica voskom i elektroepilatorima da i ne govorimo. Urastanje dlaka u regiji pazuha i prepona i folikulitis česti su problemi, koje može rešiti isključivo hirurg! Laserska epilacija sprečava sve ove probleme! Osim dlaka sve ostale strukture u koži, znojne, lojne i limfne žlezde apsolutno su nevidljive laserskom snopu, pa samim tim bezbedne!

Zato,  ako vam dlačice bilo gde na telu komplikuju svakodnevicu, pronadjite mesto koje vam se čini najidealnijim i zakažite prvi tretman!

laserska epilacija pauzuha diodnim laserom, epilacija diodnim laserom, epilacija diodnim laserom u estetskom centru Maara, doktorka radi lasersku epilaciju pazuha diodnim laserom,u estetskom centru Maara

Foto „Maa’ra“

Ako ste rešili da epilaciju uradite baš kod nas, kliknite ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

Pročitajte još: Suština tretmana epilacije laserom!

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije su snimljene u Estetskom centru „Maa’ra“ )

 

deka logo

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *