Laserska epilacija pazuha i prepona

tretman epilacije pazuha u estetskom centru Maara, doktorka radi lasersku epilaciju pazuha u estetskom centru Maara

Rečenica koju često čujemo je:“ Dobro, moram da uradim laserskuepilaciju nogu i podlaktica, ne mogu više da se krijem pantalonama i dugačkim rukavima u sred leta! A pazuh i prepone?  Za pazuh i prepone nisam sigurna – nekako  se bojim!?“

Nakon toga najčešće zagrćemo rukave i pokazujemo sopstveni pazuh bez dlaka i ikakvih tačkica i flekica! Ništa nam se zbog epilacije nije loše desilo! Naš pazuh i ne zna da je istretiran laserom, jer pazuh taj laserski snop „ne vidi“, vide ga samo dlake! I nestaju! Zajedno sa dlakama odlaze i fleke i ožiljci od prethodno uraslih dlaka!  Laserska epilacija kao najmoderniji vid trajne redukcije nepoželjnih dlaka, bezbedna je za sve regije na licu i telu. Deo koji se laserom ne bi smeo tretirati je samo regija oko očiju! Za sve ostale regije, tretman je apsolutno bezbedan! Strah da bi tretmanom laserske epilacije pazuha i prepona mogli da se oštete limfni čvorovi u regiji pazuha i prepona je apsolutno bezrazložan!  Čak je uobičajena metoda uklanjanja dlačica brijanjem, opasnija, jer mikroskopska oštećenja kože brijačem, mogu biti pogodno tle za sekundarnu bakterijsku infekciju. O čupanju dlačica voskom i elektroepilatorima da i ne govorimo. Urastanje dlaka u regiji pazuha i prepona i folikulitis česti su problemi, koje može rešiti isključivo hirurg! Laserska epilacija sprečava sve ove probleme! Osim dlaka sve ostale strukture u koži, znojne, lojne i limfne žlezde apsolutno su nevidljive laserskom snopu, pa samim tim bezbedne!

lepa plava devojka pored lasera za epilaciju, alexandrit laser za epilacijuZato,  ako vam dlačice bilo gde na telu komplikuju svakodnevicu, pronadjite mesto koje vam se čini najidealnijim i zakažite prvi tretman!

Ako ste rešili da epilaciju uradite baš kod nas, kliknite ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

Pročitajte još: Suština tretmana epilacije laserom!

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije su snimljene u Estetskom centru „Maa’ra“ )

 

deka logo

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *