GREEN PEEL® Energy-regeneracija i podmlađivanje kože

       GREEN PEEL® Energy indikacije:

 1. Blage do srednje teške nepravilnosti na koži(proširene pore, linije, gubitak vitalnosti, umoran izgled),
 2. Blage do vidljive bore, prevencija starenja,
 3. Suncem oštećena koža, prerano starenje,
 4. poremećaji pigmentacije,
 5. neravna koža, ožiljci,
 6. blag do srednje izražen gubitak tonusa.

U čemu se sastoji, šta je suština tretmana?

GREEN PEEL® Energy tretman, kao i ostali tretmani iz Green Peel palete, podrazumeva  upotrebu, patentirane formule biljnih sastojaka, koji se sukcesivno umasiraju u kožu, s ciljem stimulisanja kože na regeneraciju! Tretmani su graduirani od blagog ka jačem i GREEN PEEL® Energy tretman je srednje jačine izmedju GREEN PEEL® Fresh up tretmana i GREEN PEEL® Classic-a! Bez obzira što se radi o temeljitom  pilingu, nakon ovog tretmana,  javlja se samo blago, brašnasto  perutanje kože! Neposredno nakon tretmana, koža može biti blago zacrvenjena i topla. Senzacija blagog“ bockanja“ u koži se može javiti kod nekih osoba i zajedno sa crvenilom prestaje do sutra ujutru. Zbog blagih reakcija kože, a veoma dobrih rezultata, ovaj tretman je kod nas najpopularniji od svih Green peel tretmana. Neke kolege ga nazivaju i mini classic-om, budući da su rezultati dva GREEN PEEL® Energy tretmana, približni rezultatima GREEN PEEL® Classic, a lakše ga je isplanirati, budući da su reakcije kože nakon Classic tretmana malo burnije!

GREEN PEEL® Energy efekti:

 • Stimuliše cirkulaciju i snažno energizuje kožu,
 • Podstiče metabolizam i temeljitu regeneraciju kože,
 • Za vidljivo drugačiji, blistaviji ten,
 • Vitalnost i regeneracija
 • Efikasni i održivi rezultati
 • Ublažene bore i ožiljci
 • Poboljšan tonus

Koliko je tretmana potrebno i koji je razmak izmedju tretmana?

GREEN PEEL® Energy  se može uraditi  samo jedanput, najčešće onda kada nam treba brz i konkretan rezultat, a nemamo vremena za seriju nekih drugih tretmana. Samo jedan tretman može učiniti da lice zablista! Za rešavanje nekih specifičnih problema,  bilo bi idealno  uraditi  u seriji od najmanje dva, a idealno  četiri tretmana, sa razmakom od 2-4 sedmice! Broj tretmana uvek zavisi od problema koji se rešava i trenutnog stanja kože! Tretman može biti predtretman svima koji planiraju da urade Renew lift tretman (nehiruški ultrazvučni lifting), Botox, Hijaluronske filere, Mezoniti! Tada se tretman radi nedelju dana ranije!

Nega nakon tretmana!

Najbolji efekti  i dugotrajnost dobijenih rezultata svih tretmana postižu se ukoliko se nakon tretmana koriste adekvatni proizvodi za kontinuiranu negu! Ukoliko želite da se nakon tretmana negujete Dr Schrammek proizvodima, nagovestite to prilikom zakazivanja tretmana, kako se ne bi desilo da određeni proizvod nemamo na stanju.
 

Kome se tretman ne preporučuje?

 1. Ekstremno tankoj i osetljivoj koži*,
 2. Osobama sa Rozaceom*,
 3. Osobama pod terapijom Kortizonom**,
 4. Osobama pod terapijom sistemskim Izotretinoidima (Roacutan**),
 5. Osobama pod terapijom lokalnim Izotretinoidima i keratoliticicma (Adapalen, Benzoil Peroxid**)
 6. Osobama pod terapijom citostaticima**,
 7. Tretman kože Alfa-hidroksilnim kiselinama i ostalim hemijskim pilinzima***,

Apsolutna kontraindikacija za tretman je trudnoća. Ne zato što bi tretman mogao da izazove probleme, već zato što trudnicama preporučujemo da uživaju u trudnoći, uz eventualneprenatalne masaže, a promene koje u trudnoći, na licu mogu da se jave, rešavaju se tek po završetku trudnoće i perioda laktacije!

*  Optimalna alternativa je Green Peel Fresh Up

** Tretman se može uraditi 6 nedelja nakon završetka terapijskog protokola!

** *Tretman se može uraditi 6 nedelja nakon poslednjeg uradjenog tretmana!

Foto Maa’ra

Trajanje tretmana: 60 minuta, Cena tretmana: 120 eura (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan plaćanja)

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova!)

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

 

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *