Čišćenje lica je važan korak u svakodnevnoj nezi. Mleko, pena i gel za umivanje, micelarna voda, tonik, uklanjaju s lica površinske nečistoće i šminku.

Maa’ra estetski centar

Svakodnevnom upotrebom šminke i krema, a i zbog raznih spoljnih uticaja (zatvoren prostor, klima, grejanje, smog…) poveća se broj mitisera, pojača zamašćivanje, koža zadeblja, ne može da “diše” i potrebno ju je dodatno očistiti.

Nakupljene nečistoće podstiču razvoj bubuljica i akni,  pogoršavaju ten i izgled lica, pa ih je potrebno mehanički skinuti kako bi otvorili začepljene pore, uklonili mitisere, stare ćelije i sve prisutne nečistoće.

Na osnovu tipa kože, broja i oblika mitisera i specifičnih odlika svake kože, treba odrediti najbolji način čišćenja lica, a ponekad je potrebno kombinovati i više metoda, kako bi rezultat bio što bolji.

I učestalost tretmana zavisi od tipa kože( znamo da se masnije kože, za razliku od suvih, češće čiste).

Velika je zabluda da lice treba da čiste samo osobe koje imaju bubuljice i akne. Ako želimo lep ten i ako nastojimo da sprečimo akne i probleme na koži, neophodno je, u zavisnosti od tipa kože, navika i ritma života, makar 4 puta godišnje očistiti lice metodom koja je za osobu najprijatnija a koja obezbedjuje maksimalan učinak.

Danas je na raspolaganju više metoda za čišćenje lica od kojih su najpopularnije upravo ove, za koje nam dugogodišnje iskustvo potvrdjuje da su najbolje !

Zakažite Vaše besplatne konsultacije ili tretman čišćenja lica, ovde

ili na broj: 060 731 0137

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *