Ultrazvučno čišćenje lica

ultrazvučno čišćenje lica, doktorka i pacijent tokom ultrazvučnog čišćenje lica, ultrazvuk kože, doktorka radi ultrazvučno čišćenje lica u estetskom centru Maara, čišćenje lica spatulom

Foto Maa’ra

Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije su snimljene u Estetskom centru „Maa’ra“ )

Tretman Čišćenje lica ultrazvukom (ili piling lica ultrazvukom) je najbezbedniji, najefektniji i najprijatniji nacin profesionalnog čišćenja lica.   Ultrazvučno čišćenje lica, ubraja se u neizostavne, prve korake svih estetskih procedura(hemijski piling lica, mezoterapija, Botoks, tretman hijaluronskim filerima, neke hiruške intervencije)! Ovaj tretman se u poslednje vreme izdvaja kao savršena alternativa za klasičan tretman lica. Kratko traje, a minimalni tragovi čišćenja kože se gube 20 minuta do maksimalno 2 sata nakon tretmana. Lako se  uklopa u dnevne obaveze!

Ultrazvučno čišćenje lica je moderan, bezbedan,  i temeljit tretman, koji sa kože skida istrošene ćelije, višak masnoće i mitisere. Nakon tretmana koža je čista i blistava, a ponavljanjem tretmana efekti su sve bolji i bolji i sve duže i duže traju. ako koža nije perfektno čista, ni jedna metoda nege, rehidratacije i podmladjivanja nema smisla!

 Ultrazvučno čišćenje lica – suština tretmana !?

Koristeći kombinovano, tehnologiju niskofrekventnog ultrazvuka i posebne ultrazvučne špatule, iz kože se prosto „izbacuju“ nepoželjne lojnice i mitiseri!

Ultrazvuk radi finu mikromasažu kože, kojom se obezbedjuje optimalna prokrvljenost i saturacija kiseonikom te pobudjuju mnogi uspavani i usporeni metabolički i regenerativni procesi u koži!

Tokom čišćenja lica ultrazvukom na površini kože se stvara tanak sloj ozona, koji uništava sve mikroorganizme. Koža se očisti, a istovremeno i  temeljito dezinfikuje.

Nakon samo 20/30 minuta, koliko traje ultrazvučno čišćenje lica ultrazvukom koža biva očišćena i blistava. Ovaj tretman lica nema nikakvih ograničenja-apsolutno je bezbedan i bez ikakvih neželjenih tragova ili potencijalnih opasnosti od bilo kakvog remećenja funkcija kože.

ultrazvučno čišćenje lica u estetskom centu Maara, čišćenje lica ultrazvučnom spatulom

Foto Maa’ra

Kome je namenjen tretman ?

Ultrazvučno čišćenje lica preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu.  Sam tretman  kratko traje i ne ostavlja  nepoželjne tragove, pa se može uraditi u pauzi za ručak. Nakon tretmana se možete vratiti svakodnevnim obavezama .

Posebno se preporučuje osobama koje se često izlažu UV zracima (sunce ili solarijum), pre i posle boravka na moru ili planini.

Preporučuje se i osobama sa ekstremno osetljivom kožom, kod kojih bi neki drugi vid čišćenja lica (klasični tretman lica), na koži ostavio nepoželjne tragove (ranice, ekskorijacije, crvenilo).

Tretman lica ultrazvukom se ubraja i u tretmane, koje treba uraditi pred neki važan dogadjaj, zbog efekta savršeno čiste i blistave kože!

Za kontinuiranu negu, nakon naših tretmana preporučujemo:

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

Trajanje tretmana: 20 – 40 min

   Cena tretmana:  2000 din

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije su snimljene u Estetskom centru „Maa’ra“ )

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *