Foto Maa’ra

Renew lift tretman se preporucuje, kada su se vec na kozi pojavili prvi znaci starenja, gubitak tonusa, dehidratacija, prve bore, blago uocljivi podocnjaci, kada se radi Renew Lift Lite tretman.

 Renew lift se preporucuje i kada se primećuje značajan gubitak tonusa, opuštanje obraza i ozbiljnije bore, kada se radi, Renew lift Complete.

To je najcesce starosna dob od 30 godina pa na više!

Rezultati i sam protokol izvodjenja tretmana, zavise od trenutnog stanja koze i problema koji se resava!

RENEW LIFT LITE –  CENA TRETMANA

 Renew lift Lite tretman, kod kože sa prvim znakovima starenja,  preporucuje se serija od 2 tretmana, sa razmakom od najmanje mesec dana.

Cena po tretmanu  za lice je 250 eura, za  vrat i dekolte  250 eura!

RENEW LIFT COMPLETE –  CENA TRETMANA

Cena za Renew lift –  je  700 eura za celo lice ili 390 eura po regiji. 

 Regije su:

  • Celo i periorbitalni deo (regija oko ociju);
  • donja polovina lica (obrazi) i podbradak;
  • podbradak i vrat;
  • dekolte;

Foto Maa’ra

Rezulatat je uvek bolji i potpuniji ukoliko se radi celo lice!

U okviru prikazanih regija mogu se napraviti i različite kombinacije. 
Tako je moguće uraditi donju polovinu lica i podočnjake, bez tretiranja čela i gornjih kapaka ili samo čelo, bez gornjih kapaka i podočnjaka! Cena se u tom slučaju koriguje i precizira na konsultacijama, koje prethode tretmanu!

Radi se samo jedan tretman, efekti traju 2-3 godine, kada se tretman može ponoviti! Trajanje efekata tretmana zavisi i od fiziološkog potencijala kože i nege nakon tretmana!

S ciljem postizanja maksimalno dobrih rezultata, bilo bi idealno raditi jedan tretman godišnje, kada se poboljšavaju efekti postignuti prethodnim tretmanom i istovremeno održavaju!

Tretmanu prethodi jedan konsultativni susret, gde se do detalja objasnjava metoda i gde ste u prilici da vidite fotografije pre i posle, klijenata koji su uradili tretman kod nas i koji su dozvolili da Vam pokažemo fotografije! Na konsultacijama možemo da preciziramo šta je to Vašem licu potrebno i ukoliko ovom metodom ne možemo da rešimo problem koji Vam smeta, to Vam kažemo i preporučimo alternativu!

Konsultacije su besplatne i unapred se zakazuju. Traju oko 20 minuta!

Nakon tretmana dobijate instrukcije o daljoj nezi, kao i preporuke o svemu što može da doprinese postizanju što boljih rezultata i dugom održavanju istih. Takodje dobijate preporuke šta nikako ne smete da radite neposredno pre i nakon tretmana,  sa ciljem postizanja što kompletnijih  i boljih rezultata!

Cene u eurima, konvertuju se u dinare po sredenjem kursu NBS na dan plaćanja!

Zakažite Vaš Renew lift tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137                                                         

(Ovaj tekst i fotografije tretmana, autorsko su delo „Maa’ra“ tima,  i rezultat  dugogodišnjeg iskustva. Tekst nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Renew lift tretman se u Estetskom centru „Maa’ra“ izvodi od Februara meseca 2016. Video je snimljen u centru „Maa’ra“, 16.2.2016.)

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *