Kompjuterska analiza kože

kompjuterska analiza kože, analiza kože u estetskom centru maara, pacijent i doktorka tokom kompjuterske analize kože u esteskom centru Maa'ra

Foto „Maa’ra“

Khazaka electronic je kompanija koja je prva osmislila uredjaje za objektivnu analizu i merenje specifičnih parametara na koži još 1986 godine i neprikosnoveni je svetski lider u oblasti inovacija kada su u pitanju uredjaji za dijagnostiku kože!

Analiza kože lica (Complete Skin Investigation (CSI)),daje nam detaljniji uvid u to kakva je zapravo koža i kakve su njene trenutne potrebe, za tretmanima i specifičnom negom!

Kompjuterski softver za analizu kože

Kamera i softver mere i analiziraju specifične parameter kože, te daju  precizne informacije o tome, kako je koža hidrirana, kakav je zaštitni hidrolipidni sloj, kakve su pore i kako su rasporedjene, kakva je situacija sa borama, ukoliko ih ima i/ili gde će se potencijalno bore pojaviti u budućnosti! Takodje možemo detaljno izanalizirati sve pigmentacije na koži!

Na temelju dobijenih rezultata, najispravnije možemo odrediti koji je tretman najbolji i koji su preparati za dalju negu lica najidealniji!

analiza kože kamerom, kompjuterska analiza kože i kose, doktorka i pacijent tokom kompjuterskoj analizi kože

Foto „Maa’ra“

Kako se pripremiti za analizu kože lica:

Da bi rezultati bili što objektivniji, tri sata pre dolaska na analizu kože, potrebno je očistiti kožu od šminke i površinskih nečistoća . Nakon toga, na kožu ne treba nanositi ništa! Šminka i nečistoće koje se duže od tri sata lepe za kožu, mogu dati neobjektivnu sliku, zamaskirati fleke i ostale nedostatke.

sonda za komjutersku analizu kože

Kome je ovakva analiza kože lica namenjena?

Ovako precizna analiza kože, namenjena je svima, koji žele da imaju uvid u objektivno stanje kože, što će im u mnogome olakšati izbor najadekvatnijih preparata za negu kože, kao i profesionalnih tretamana, koji su za tu kožu najidealniji i koji će biti najučinkovitiji!

Kontraindikacije ne postoje!

Trajanje analize kože lica : 30 min.

Cena: 2000 rsd

Zakažite Vašu analizuovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije su snimljene u Estetskom centru „Maa’ra“ )

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *