Hydrafacial tretman lica

Hydrafacial tretman, doktorka radi hydrafacial tretman lica, hydrafacial tretman lica u estetskom centru Maara

Foto „Maa’ra“

U stalnoj potrazi za što savršenijim metodama za negu lica, stigli smo do tretmana, kojim kombinacijom trostrukog čišćenja  i  dvostruko stimulisane regeneracije možemo brzo postići blistav ten!

O kakvom tretmanu je reč?

Hydrafacial, kombinuje Vortex fusion hidrodermoabraziju, limfnu drenažu i piling, kao deo trostrukog čišćenja kože i snažnu stimulaciju produkcije kolagena  rehidratantnim, mineralno vitaminskim serumima!

 1. Čišćenje – specijalno dizajniranim atraumatskim nastavcima, koji nežno, uz dodatnu pomoć hranljivog koktela  i sukcijom negativnim pritiskom, temeljito sa kože uklanjaju istrošene ćelije i svu nečistoću(vortex tehnologija)!
 2. Limfna drenaža – koja obezbedjuje maksimalnu prokrvljenost, detoksikaciju i ublažava natečenost!
 3. Stimulacija produkcije  kolagena, čiji su efekti bolji u ovoj kombinaciji sa trostrukim čišćenjem i rehidratacijom!
 4. Rehidratacija – serumima sa hijaluronskom kiselinom, vitaminima i mineralima, koji se u završnoj fazi tretmana utiskuju u kožu!
hydrafacial tretman za lice, vrat i dekolte, pacijent na hydrafacial tretmanu, doktorka i pacijent, tokom trajanja hydrafacial tretmana

Foto „Maa’ra“

Kome se tretman preporučuje?

 1. Za sve one koji su praktični i nemaju puno vremena za tretmane koji dugo traju, zahtevaju nekoliko ponavljanja, za prve vidljive rezultate i nakon kojih na koži ostaju nepoželjni tragovi koji sporo nestaju!
 2. Kao priprema za neki vid nehiruškog podmladjivanja kože, filere i Botox!
 3. Za ekstremno osetljive i suve kože, kojim takodje treba i čišćenje i regeneracija!
 4. Za sve koji redovno posećuju centre za negu kože i žele da isprobaju nešto sasvim novo!
 5. Tretman je praktično bez kontraindikacija, te se može uraditi svakoj koži!

 

Efekti tretmana!                                                             

 1. Temeljito čišćenje kože;
 2. Ublažavanje fleka i ujednačavanje tena ;
 3. Sužavanje pora;
 4. Ublažavanje linija i bora;
 5. Svež i odmoran izgled kože;
 6. Stimulisana regeneracija i remodeliranje kolagena;

Broj tretmana, učestalost i trajanje!

Hydrafacial se može uraditi u seriji ili pojedinačno, u zavisnosti od indikacija!

Preporučujemo seriju od 4-6 tretmana sa razmakom od 7 do 10 dana!

Pojedinačno se može uraditi pred neki važan dogadjaj ili kao tretman održavanja rezultata postignutih nekom drugom metodom (nehiruški liftingduboki hemijski ili organski pilinzi, hijaluronski fileri, mezoniti,  hiruški lifting).

Kako izgleda Hydrafacial tretman u Estetskom centru „Maa’ra“!?

 1. Pre započinjanja tretmana, detaljno se procenjuje trenutno stanje kože. U kratkom intervjuu na samom dolasku, informišemo Vas o samoj proceduri i precizno je objašnjavamo;
 2. Tretirana regija (najčešće lice, vrat, dekolte), se čisti od šminke i ostalih površinskih nečistoća;
 3. Prvi korak hydrafacial tretmana je čišćenje i piling: tokom ovog koraka sa kože se temeljito skidaju sve istrošene epitelne ćelije i nečistoće koje se nalaze dublje u koži i koje je nemoguće očistiti uobičajenim preparatima za čišćenje i umivanje kože; nakon ovog koraka koža se lepo opušta i ovako čista i omekšana, spremna je za sledeći korak:
 4. Ekstrakcija i hidratacija- tokom ove etape hydrafacial tretmana dešava se atraumatska ekstrakcija dubokih mitisera(pogotovo važna za tzv.T Zonu), dok se istovremeno, putem specijalno dizajniranog nastavka koža hidrira rastvorom koji kontinuirano teče kroz hydrafacial sondu. Ovako dubinski očišćena i hidrirana koža, spremna je za sledeći korak:
 5. LED stimulacija, čijim se crvenim svetlom dodatno stimuliše regeneacija, a kod problematičnih i produktivnijih koža, plavim svetlom možemo delovati na smanjivanje broja Propionbacterium acnes, što pozitivno utiče na ublažavanje akni, produkciju sebuma i zamašćivanje kože i svih upalnih procesa. Najčešće na tretmanu koristimo i plavo i crveno svetlo!
 6. Infuzija hranljivim materijama i zaštita, kao završni korak ovog efektnog tretmana deluju tako da je koža odmah nakon tretmana sveža i blistava, a rezultat je kako vreme prolazi sve bolji i bolji.

Napomena:Navedeni koraci su sastavni deo Hydrafacial tretmana bez izuzetka. U zavisnosti od tipa kože i efekata koje tretmanom želimo da postignemo, koristićemo različite preparate i hranljive supstance, ali navedeni koraci u Protokolu izvodjenja tretmana se podrazumevaju i cena tretmana se odnosi na ovaj kompletan paket!

Cena tretmana:

Lice 10000 rsd.,

Lice i vrat 12 000 rsd.,

Lice, vrat i dekolte 16000 rsd

Uz ovaj tretman Vam preporučujemo:

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite na broj: +381 60 731 0137

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije su snimljene u Estetskom centru „Maa’ra“ Hydrafacial tretman se u našem Centru radi od Decembra meseca, 2017 godine)

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *