Green Peel ® kreiran u Nemačkoj pre 60 godina, danas koriste dermatolozi i profesionalci estetske i kozmetičke struke u preko 40 država, širom sveta! Opstanak na tržištu industrije lepote, nege i zdravog stila života, duguje jedinstvenoj formulaciji organski uzgojenih biljaka i strogog protokola izvodjena tretmana, čijom sinergijom se za kratko vreme postižu savršeni rezultati!

Šta to Green Peel ® sadrži?

Green peel je u osnovi koktel organski uzgojenih biljaka, koje stimulišu kožu da na potpuno prirodan način „odbaci“ nezdrave i istrošene gornje slojeve kože, uz temeljitu restrukturaciju i remodelaciju i kože i veziva. Budući da se tretman izvodi po strogo odredjenom protokolu, te da su svi koraci precizno odredjeni minutažom i biljnim sredsvom koje se koristi, koža tačno na vreme, tokom tretmana dobija sve ono što joj je potrebno da bi se započeo i uspešno završio ceo proces regeneracije!

Izdvajamo neke aktivne supstance:

CANDLEBUSH EXTRACT – EKSTRAKT BILJKE SENNA ALATA / ZLATNI KLAS
* raste u Meksiku i Austroneziji, poznata i po antimikrobnim i antiparazitnim svojstvima
štiti kožu od foto-starenja, ubrzava regeneraciju, štiti kožu od štetnih uticaja okoline, umanjuje
oštećenost jedarske i mitohondrijske DNK, pomaže sisteme regeneracije ćelija;

KNOTWEED – POLYGONUM AVICULARE – (SOLOMONOV) TROSKOT, KRUPNIK,PTIČJA TRAVA, *sastojak kompleksa ELIX-IR, blokira enzime koje stvara IR zračenje i istovremeno sprečavagubljenje kolagena i elastina, bogat resveratrolom, ima antioksidantni efekat, čini kožu glatkom i neguje;

SKINWELL – KOMPLEKS CINKA I BIOAKTIVNIH AMINOKISELINA, mikroelement cink u obliku pirolidon ugljene kiseline u kombinaciji s aminokiselinama L-PROLIN i L-ARGININ, sadrži i anis i ruzmarinsku kiselinu; cink je važan za rast i regeneraciju ćelija, poboljšava strukturu kolagenskih vlakana, anis i ruzmarinska kiselina deluju antimikrobno i antioksidantno!

*** Iz „Leksikon aktivnih supstanci Dr Schrammek“

Sve aktivne supstance pogledajte ovde!

O kakvom se pilingu radi?

Green peel je organski biljni piling, kojim se, prema dubini, može postići efekat, površinskog, srednje dubokog i dubokog pilinga kože i lica i tela.

Kakvi se problemi kože mogu rešavati Green peel tretmanima?

Green peel tretmanima se mogu tretirati različiti problemi kože: umoran izgled i dehidriranost, prve linije i bore, proširene pore, neujednačen ten i fleke, srednje duboke i duboke bore i gubitak tonusa, problematična koža, ožiljci, strije. U okviru Green Peel protokola, postoji nekoliko različitih tretmana, prilagodjenih posebnim problemima. Svi tretmani će biti pojedinačno opisani!

Ko može da izvodi Green peel tretmane?

Green peel tretmane mogu izvoditi isključivo licencirani profesionalci, medicinske, kozmetičke i estetske struke!
Licenca za rad se periodično obnavlja i sve novine Green peel tehnologije se kontinuirano uče i implementiraju!

Da li postoje nus pojave?

Neželjeni efekti tokom i nakon tretmana nisu prijavljeni, budući da tretman izvode dobro obučeni kadrovi!
Sve mere opreza, biće opisane za svaki Green peel tretman pojedinačno!

Green Peel – cena?

Cena Green peel tretmana je u jedinstvenim okvirima u celom svetu! Green peel podrazumeva nekoliko različitih tretmana, za različite probleme i stanja kože. Pojedinačne cene tretmana biće prikazane za svaki tretman posebno u detaljnom opisu!

Green peel Active clearing!

Green peel Fresh up!

Green peel Energy!

Green peel Classic 

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

 

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *