Zašto masaža čokoladom?

Zbog specifičnog hemijskog sastava, čokolada na kožu , ceo organizam i duh deluje blagotvorno, bez obzira kako je konzumiramo!

Kakao puter, kao osnovni sastojak čokolade, hrani i ubrzava regeneraciju kože, a posebnim čokoladnim mirisom aromaterapijski deluje na izlučivanje hormona Endorfina (hormona sreće i dobrog raspoloženja);

Teobromin i Kofein popravljaju metrabolizam, čime u velikoj meri mogu uticati na sprečavanja stvaranja celulita i lokalizovanih masnih naslaga. Takodje, zatežu kožu!

N-phenylpropenoyl-L-amino acids (NPA), poznatija kao Coco Heal- izolovana iz kakao zrna, ubrzava regeneraciju jetrenih i ćelija kože, pa se u budućnosti očekuje njena primena u terapiji ozbiljnih oštećenja kože (teške opekotine, stanja poremećene keratinizacije)!

Polifenoli čokolade moćni su antioksidansi, koji eliminišu štetu kojoj koži nanose UV zraci i drugi spoljašnji i unutrašnji štetni agnesi!

Kalcijum, Fosfor i Magnezijum utiču na regeneraciju, a lipidi Kakao-a sprečavaju prkomeran gubitak vode iz kože!

Maa’ra masaža čokoladom!

relax masaža ledja, masaža čokoladom, masaža u estetskom centru Maara

Foto „Maa’ra“

Smesa koja se koristi za masažu, predstavlja toplu, sveže pripremljenu, mešavinu bonus doze čistog, organskog, nefiltriranog kako putera i čokolade, uz dodatak hemotipiziranih eteričnih ulja, koja pojačavaju pozitivno dejstvo čokolade i masaže na ceo organizam!

Mirisna smeša se nežnim pokretima relaks masaže, utrljava u kožu, kako bi se maksimalno iskoristile sve supstance iz ove blagotvorne smese!

Efekti ovakvog tretmana na kožu, telo i psihu su nemerljivi!

Trajanje tretmana: 60’, Cena: 3500 rsd

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografija masaže je snimljena u Estetskom centru „Maa’ra“ )

2 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *