Ovo moze biti idealan poklon paket za nekoga koga bas volite!

Za sve one koji bi i da se opuste, ali i da urade nesto konkretno i korisno, za lice i ceo organizam!

 

Paket uključuje Smart Derm Diamnod  ili Smart Derm Ultra tretman lica i vrata i regenerativni program BTL kompjuterizovane presomasaže, u trajanju od 60 minuta.

 

 

BTL aparat, za Presomasažu, Presoterapiiju i iniciranu limfnu drenažu, spada u kategoriju, softwerski savršeno uradjenih aparata, sa gotovim Programima za tretiranje mnogobrojnih,  estetskih i zdravstvenih problema.  Mnoga istraživanja iz oblasti anatomije i fiziologije limfnog i kardiovaskularnog sistema, BTL tima stručnjaka, dovela su do toga da je ovaj Aparat, sa preciznim softverskim rešenjem za raznovrsne  tretmane dobio sva neophodna odobrenja( FDA,Evropske Unija, Agencija za lekove RS)  i apsolutno je delotvoran i bezbedan za upotrebu!

 

Smart Derm Diamond tretman lica i vrata se preporučuje, pre svega, svima koji žele da brzo osveže lice, a da pri tom mogu biti potpuno sigurni da će dobri efekti tretmana trajati! Koža se čisti, rehidrira i regeneriše!

Smart Derm Ultra, poseban akcenat stavlja na detaljno čišćenje kože i upotrebu biokompatibilnih supstanci, koje će harmonizovati rad lojnih žlezda, rehidrirati i izregenerisati kožu!

Dobri efekti tretmana se vide odmah i održivi su!

Tretmani se rade istovremeno, pa je ukupno vreme trajanja  60′!

Cena paketa 9000 rsd

(Napomena: Stvarna vrednost tretmana u paketu – 11500 rsd)

 

 

Zakazite Vas tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

 

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *