dr schrammek zaštitno lice

Foto: Dr Schrammek

Poseban biljni piling za masnu i problematičnu kožu iz palete Green Peel®  Dr Schrammek!

Indikacije! Kome se tretman preporučuje!

  1. Hipertrofična i masna koža
  2. Aknozna koža
  3. Koža sa proširenim porama

Suština GREEN PEEL® Active Clearing tretmana, kao i ostalih tretmana iz Green Peel palete je u upotrebi patentirane formule biljnih sastojaka, koji se sukcesivno umasiraju u kožu, s ciljem potpunog čišćenja! Green Peel tretmani su graduirani od blagog ka jačem i GREEN PEEL® Active Clearing je jedan od blažih, namenjen čišćenju kože i rešavanju problema akni! Bez obzira što se radi o temeljitom  pilingu, nakon ovog tretmana, koža se ne peruta!

Neposredno nakon tretmana, koža može biti blago zacrvenjena i topla. Senzacija blagog“ bockanja“ u koži se može javiti kod nekih osoba i zajedno sa crvenilom prestaje do sutra ujutru. 

Koliko je tretmana potrebno i koji je razmak izmedju tretmana?

GREEN PEEL® Active Clearing tretman bi  bilo idealno  uraditi  u seriji od najmanje četiri tretmana, sa razmakom od 10 dana! Broj tretmana uvek zavisi od težine problema koji se rešava i trenutnog stanja kože! Tretman može biti predtretman svima koji planiraju da urade neke druge tretmane (antiage, rehidratacija..), a imaju masnu ili aknoznu kožu. Tada se tretman radi nedelju dana ranije!

Nega nakon tretmana!

Najbolji efekti  i dugotrajnost dobijenih rezultata svih tretmana postižu se ukoliko se nakon tretmana koriste adekvatni proizvodi za kontinuiranu negu! Najpreciznije preporuke za negu daju se nakon dermoskopske analize kože, koja se pre izvodjenja tretmana podrazumeva.

dr schrammek logo

Kome se tretman ne preporučuje?

Tretman je bezbedan i pouzdan i moze se uraditi i najosetljivijoj kozi, kojoj je potrebno temeljito čišćenje!

Jedina apsolutna kontraindikacija je trudnoca, ne zato sto bi tretman mogao da izazove probleme, vec zato sto trudnicama preporucujemo da uzivaju u trudnoci, uz eventualne prenatalne masaze, a  promene koje u trudnoci, na licu mogu da se jave, resavaju tek po zavrsetku trudnoce i perioda laktacije!

Trajanje tretmana  – 60 minuta;

Cena tretmana  – 6500 rsd

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije su preuzete uz dozvolu Dr Schrammek Srbija).

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *