dr schrammek zaštitno lice

Foto: Dr Schrammek

Poseban biljni piling za masnu i problematičnu kožu iz palete Green Peel®  Dr Schrammek!

Indikacije! Kome se tretman preporučuje!

  1. Masna koža,
  2. Aknozna koža,
  3. Koža sa proširenim porama.

Suština GREEN PEEL® Active Clearing tretmana, kao i ostalih tretmana iz Green Peel palete je u upotrebi patentirane formule biljnih sastojaka, koji se sukcesivno umasiraju u kožu, s ciljem potpunog čišćenja! Green Peel tretmani su graduirani od blagog ka jačem i GREEN PEEL® Active Clearing je jedan od blažih, namenjen čišćenju kože i rešavanju problema akni! Bez obzira što se radi o temeljitom  pilingu, nakon ovog tretmana, koža se ne peruta!

Neposredno nakon tretmana, koža može biti blago zacrvenjena i topla. Senzacija blagog“ bockanja“ u koži se može javiti kod nekih osoba i zajedno sa crvenilom prestaje do sutra ujutru. 

Koliko je tretmana potrebno i koji je razmak izmedju tretmana?

GREEN PEEL® Active Clearing tretman bi  bilo idealno  uraditi  u seriji od najmanje četiri tretmana, sa razmakom od 10-14 dana! Broj tretmana uvek zavisi od težine problema koji se rešava i trenutnog stanja kože! Tretman može biti predtretman svima koji planiraju da urade neke druge tretmane (antiage, rehidratacija..), a imaju masnu ili aknoznu kožu. Tada se tretman radi nedelju dana ranije! 

Kod izuzetno masne i/ili problematične kože ili ukoliko želimo da brže postignemo rezultat, preporučuje se GREEN PEEL® Active Clearing plus, kada se na tretmanu koristi veća količina Green peel herbalne mešavine.

Nega nakon tretmana!

Najbolji efekti  i dugotrajnost dobijenih rezultata svih tretmana postižu se ukoliko se nakon tretmana koriste adekvatni proizvodi za kontinuiranu negu! 

dr schrammek logo

Kome se tretman ne preporučuje?

Tretman je bezbedan i pouzdan i moze se uraditi i najosetljivijoj kozi, kojoj je potrebno temeljito čišćenje!

Jedina apsolutna kontraindikacija je trudnoca, ne zato sto bi tretman mogao da izazove probleme, vec zato sto trudnicama preporucujemo da uzivaju u trudnoci, uz eventualne prenatalne masaze, a  promene koje u trudnoci, na licu mogu da se jave, resavaju tek po zavrsetku trudnoce i perioda laktacije!

Cena tretmana  – 6500 rsd

Cena tretmana Active Clearing plus – 9500 rsd

Cena tretmana Active Clearing Ultra – 10 500 rsd

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije su preuzete uz dozvolu Dr Schrammek Srbija).

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *