Foto Maa’ra

Globalni trend da se izgleda sveže i mlado, dovodi nam sve veći broj dobro informisanih i veoma zahtevnih klijenata, koji najčešće žele da bez menjanja sopstvene  fizonomije, postignu mladolik i lep izgled! Najčešće su to osobe koje se po prvi put odlučuju i prvi put bi se ozbiljnije pozabavile estetikom lica!

Izobilje informacija, dobrih i loših iskustava, formira odredjenu sliku, kako bi želeli da tretman izgleda i kakve efekte postigne, te nam dolaze sa( verovatno svima,  poznatim) zahtevima:

  1. Da tretman ne boli,
  2. Da ne postoji ni minimum mogućnosti za prolazne ili trajne loše posledice,
  3. da im se ne menja fizionomija,
  4. da ne izgledaju „podbulo“ ili kao porcelanska lutka,
  5. da nema bockanja i krvi,
  6. da nema crvenila i ljuštenja,
  7. da ne moraju prečesto da dolaze i
  8. da postignuti efekti što duže traju.

Budući da želimo da, u potpunosti odgovorimo na sve zahteve klijenata, stalno tragamo za metodom, koja bi većinu tih zahteva ispunila, ne samo formalno, već uz dobar, najbolji mogući rezulatat!

Renew lift  se i po suštini i po rezulatatima, uklapa u sliku tretmana, koji se dopada svima!

Veoma se dobro kombinuje sa svim postojećim procedurama(Dermoabrazija, Hemijski piling, Botox, Fileri…) i poverenje koje zaslužimo nakon postizanja dobrih rezulata, dozvoljava nam da klijentima predložimo i dodatne metode, koje će rezulatat učiniti još boljim, a kojih su se u početku možda plašili!

Zakažite Vaš Renew Lift tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

Ukoliko ne živite na teritoriji Republike Srbije, rado ćemo Vam pomoći kod organizacije smeštaja i prevoza od Aerodroma! U kontakt formi, nam napišite planirani datum i vreme dolaska, te koliko se dana planirate zadržati u Beogradu!

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova!)

Pročitajte još:

Renew lift na Medical Beauty Croatia Kongresu!

Renew lift Crowne Plaza!

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *