GREEN PEEL ® ENERGY – KAD, KAKO, ZAŠTO?

Green peel Dr Schrammek

Green peel tretman lica u Energy protokolu je najčešći tretman lica, koji radimo tokom cele godine i možemo slobodno reći da je jedan od najpopularnijih tretmana lica u našem Centru! Posebno veliki broj tretmana radimo u sezoni jesen/zima, zato što smo navikli stalne klijnte da sve ozbiljne tretmane sa konkretnim rezultatima uradimo u ovom „hladnijem“ periodu, kako bi u proleće i leto mogli da uživaju u postignutim rezultatima i kako bi potrebu za bilo kakvim tretmanom tokom leta smanjili na najmanju moguću meru.
Jesen i zima su za uživanje u tretmanima, a proleće i leto za uživanje u dobrim rezultatima!

KAD TREBA DA SE ODLUČITE ZA GREEN PEEL ® ENERGY TRETMAN?

1. Kada lice ima umoran izgled;
2. Kada oko očiju postoji tamna pebojenost;
3. Kada se pojave prve linije oko očiju, usana, na čelu;
4. Kada polako počinju da se spuštaju obrazi;
5. Kada se prodube podočnjaci;
6. Kada počne da se gubi oštra linija donje vilice,
7. Kada na koži postoje ožiljci od akni,
8. Kada na koži postoje hiperpigmentacije bilo koje geneze,
9. Kada su jasno vidljive proširene pore;
10. Kada su jasno vidljive duboke bore, a koža je tanka i osetljiva, pa ne može da se planira Green Peel u classic protokolu;
11. Kada su druge metode (fileri, mezoniti, Botox, PRP, mezoterapija, hemiski piling) dale slabe ili polovične rezultate.
12. Kada nemate puno vremena za neke druge metode i tretmane koji zahtevaju veliki broj ponavljanja. Green Peel Energy već nakon jednog tretmana daje rezultat koji je očigledan!

KAKO SE PLANIRA GREEN PEEL ® ENERGY TRETMAN?

1. Budući da se radi o tretmanu nakon koga, odmah po izvođenju, može da se javi blagi otok i crvenilo, te da je za dva dana moguće sitno perutanje kože( retko se dešava, ali je moguće), savetujemo da tretman ne radite pred neki važan događaj. Planirajte tretman makar 7 dana ranije!
2. Ako ste bili pod terapijom lokalnim ili sistemskim Izotretinoidima i drugim keratoliticima, te ako ste radili hemijski piling, napravite pauzu o najmanje 4, a idealno 6 nedelja!
3. Ako redovno vežbate, zakažite tretman nakon treninga i pauzirajte sa treninzima dva dana nakon tretmana!
4. Idealno bi bilo nakon tretmana koristiti posebne Dr Schrammek proizvode za negu, pogotovo ako planirate dva i više tretmana. O proizvodima, načinom njihovog naručivanja i ceni, informišite se prilikom zakazivanja termina za tretman!

Dr Schrammek kozmetika

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA GREEN PEEL ® ENERGY TRETMAN?

1. Zato što se radi o potpuno bezbednom i potvrđeno efikasnom tretmanu usavršavanom već duže od 60 godina, jedinstvenom na svetu;
2. Zato što se odmah nakon tretmana možete vratitit svakodnevnim obavezama. Blagi otok koji se može javiti nakon tretmana čini da lice izgleda odmorno i jedro, a posebna BB Dr Schrammek krema koja se nanosi na lice odmah nakon tretmana, pokriće rumenilo kože koje se može javiti. Narednih dana je dozvoljeno šminkanje. Na koži nema krastica, crvenila niti bilo kakvih nepoželjnih tragova!
3. Zato što se već nakon jednog tretmana jasno vidi rezultat!
4. Zato što ovim tretmanom delujemo na više problema kože istovremeno!
5. Zato što tretman nije kontraindikovan ako ste već uradili mezoterapiju, hijaluronske filere, mezoniti, Botox. U stvari će dodatno poboljšati rezultat i produžiti vek svemu što je prethodno urađeno!
6. ZATO ŠTO VAM NAKON GREEN PEEL ® ENERGY TRETMANA, OSIM SVAKODNEVNE NEGE VEROVATNO NEĆE TREBATI NIŠTA VIŠE!

Ako želite da pročitate još detalja o Dr Schrammek kozmetici, kliknite ovde!

Tretman traje oko 60 minuta.
Cena tretmana je 120 Eura, u dinarskoj protivvrednosti!

Kozmetika koja se preporučuje za negu nakon tretmana, nije uključena u cenu tretmana!

Ovaj tekst autorsko je delo Centra „Maa’ra“! Kao i svi tekstovi na ovom sajtu, nije prepisan iz knjige, sa portala ili nekog drugog sajta, već je rezultat dugogodišnjeg iskustva!

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite!