Tretman za akne

ozoniranje lica, doktorka radi dezinfekciju lica ozonom i viskokom frekvencom, devojka na tretmanu ozoniranja lica

Foto „Maa’ra“

Oni koji imaju bubuljice i akne, najčešće sve znaju o tome, osim kako da na ispravan način neguju ovakvu kožu i reše problem do kraja.

Temeljito ultrazvučno čišćenje lica , aplikacija lekovitih, prirodnih materija, s ciljem ublažavanja do eliminacije akni i bubuljica i sprečavanje nastanka novih promena kao i odabir pravilne kućne nege i ponašanja, prvi su korak u kompleksnom procesu eliminisanja ovog jako čestog i upornog stanja kože.

Važno je naglasiti da se kod, ovako kompleksnog problema, uvek kombinuje više metoda i nastoji naći najbolja moguća sinergija tretmana, kućne nege i pravilnog životnog stila, kako bi reziltat bio trajan!

 Kome je namenjen tretman ?

Tretman  je namenjen mladim i osobama srednje životne dobi koje imaju akne, i problem upaljene i/ili prekomerno masne kože.

Koliko tretmana je potrebno da bismo došli do želejnih rezultata?

Prvi rezultati tretmana vide se brzo, već nakon prvog. U zavisnosti od ozbiljnosti problema, do potpunog eliminisanja akni, broj tretmana se kreće od 5 do 6, u periodu od 4 meseca, jer se tretmani najčešće rade s razmacima od 15 dana kada su pitanju prva dva, odnosno mesec dana za kasnije tretmane.

Bezbednost tretmana?

Tretman je apsolutno bezbedan, i minimalno invazivan. Tehnologije i proizvodi koji se koriste, proverenog su i vrhunskog kvaliteta. U procesu tretmana uklanjanja akni, masne i problematične kože, pratimo i uskladjujemo se sa najnovijim standardima, pa shodno tome, za kratko vreme dobijamo konkretne i brze rezultate!

Šta se još od metoda može uključiti u tretman?

Po potrebi se uz ovaj tretman mogu uključiti: hemijski pinizi, terapeutski laser, IPL, Kiseonik i Ozon, mezoterapija, kako bi se brzo i trajno rešio problem, eliminisale bubuljice i ožiljci i ubrzala regeneracija.

neinvazivna mezoterapija lica za akne, tretman mezoterapije aparatom, devojka na tretmanu lica

Foto“Maa’ra“

Trajanje: od 40 do 60 min.

Cena: 5000,00din

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova! Fotografije su snimljene u Estetskom centru „Maa’ra“ )

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *