Celulit nam u početku predstavlja samo estetski problem. Međutim, kada celulit uznapreduje tako da spontano boli i otežava obavljanje svakodnevnih aktivnosti, estetika je najmanje bitna.

Ne bi  smeli dozvoliti napredovanje celulita. Kad god da se odlučimo za anticelulit tretman, kasnije je nego što je trebalo!

Brzi anticelulit tretman

U okviru tretmana celulita, kombinujemo  metode i tehnologije prilagođene svakom po na osob. Budući da su različiti razlozi nastanka i komplikovanja celulita neophodno je kombinovati različite metode i tako delovati na svaki uzrok pojedinačno, što obezbeđuje brze rezultate kao i dugotrajnost dobijenih rezultata.

Praktično, dugo nakon serije tretmana tkivo je zdravo i potrebe za tretmanima održavanja su svedene na minimum.

Tretmani su prijatni, neagresivni, bezbedni i efektni. Potrebno je uraditi seriju tretmana, dinamikom koja zavisi od stanja celulita i prvih dobijenih rezultata, budući da se već nakon prvog tretmana vidi značajna razlika.

Pojedinačni tretmani podrazumevaju kombinaciju limfne drenaže,  dijatermije, krioterapije, anticelulit masaže dubokim vibracijama, neinvazivne mezoterapije i fitoaromaterapije.
Pre tretmana se radi telesna analiza i antropometrija, a u toku tretmana, klijenti dobijaju informaacije vezane za zdravu ishranu i zdravo vežbanje, a po potrebi preciznu preporuku o istim.

Poslednjih nekoliko godina, kao najefektiniji vid anticelulit tretmana, pokazao se Brzi anticelulitni tretman, kao izuzetno dobra i efikasna kombinacija anticelulit vibromasaže i Kompjuterizovane limfne drenaže. Efekti tretmana se primećuju već nakon prvog, a uz minimum tretmana održavanja, po iskustvu  klijenata, možemo reći da se na ovaj tretman može gledati kao na verovatno najbolji(najefikasniji) anticelulit tretman !

Za sva dodatna pitanja, ne ustručavajte se da nas pozovete!
Ukoliko niste sigurne, koji će tretman biti najefikasniji, zakažite besplatne konsultacije, na broj: 060 731 0137,
Ili nam pišite, ovde!

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *