Renew Lift – Smart protokol!

Renew Lift – Smart protokol!

 

 

Renew lift je revolucionarna, neinvazivna procedura zatezanja i ućvršćivanja kože lica, vrata i dekoltea sa rezultatima približnim rezultatu koji se dobija nakon hirurške intervencije, a bez narušavanja integriteta kože i bez vremena oporavka. 

Tretman Renew Lift ublažava,  a u većini slucajeva uklanja bore i podočnjake, podiže obrve i obraze i daje licu svež, mladalački izgled.

U osoba sa izraženim znacima starenja i gubitka volumena kože, Renew Lift smart protokol se odlično kombinuje sa procedurom primene hijaluronskih filera, PRP i Botoxa i služi kao idealna priprema za takvu vrstu intervencija.

Sama procedura je više neugodna nego bolna, sa zanemarljivim procentom neželjenih reakcija do sada prijavljenih u svetu, koje su prolaznog karaktera.

 

Više o detaljima metode, pročitajte ovde!

 

 

(Dr Ana Komatina, Autor teksta i koautor
Renew Lift Smart protokola)

 

 

 

 

 

 

 

Zakažite Vaš Renew Lift tretman, ovde!

Ili nas pozovite na broj: +381 60 731 0137

 

 

(Ovaj tekst i fotografije tretmana, autorsko su delo Dr Komatina i rezultat su bogatog iskustva. Tekst nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova!

Smart Protokol Renew Lift tretmana, zaštićeni je protokol Estetskog Centra “Maa’ra” i neće biti opisivan u okviru tekstova na sajtu. Na detaljnim konsultacijama, koje prethode tretmanu, klijenti dobijaju sve informacije o tretmanu i protokolu i u prilici su da vide fotografije pre/posle klijenata, koji su uradili tretman kod nas, a koji su dozvolili da njihove fotografije pokažemo na konsultacijama. Ukoliko budemo smatrali, da tretman nije najbolje rešenje za Vaš problem, to ćemo Vam iskreno reći i preporučiti alternativu! Klijenti pre izvodjenja tretmana, dobijaju preporuke, kojim se efekti tretmana mogu dodatno poboljšati, a rezultati biti najbolji mogući i dugotrajni!)

Ukoliko ne živite na teritoriji Republike Srbije, rado ćemo Vam pomoći kod organizacije smeštaja i prevoza od Aerodroma! U kontakt formi, nam napišite planirani datum i vreme dolaska, te koliko se dana planirate zadržati u Beogradu!

Pogledajte još:

Renew lift, starosna granica i cena tretmana!

Renew lift Crowne Plaza!

Renew lift Medical Beauty Croatia!

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*