Renew Lift – Smart protokol!

Renew Lift – Smart protokol!

 

 

Renew lift je revolucionarna, neinvazivna procedura zatezanja i ućvršćivanja kože lica, vrata i dekoltea sa rezultatima približnim rezultatu koji se dobija nakon hirurške intervencije, a bez narušavanja integriteta kože i bez vremena oporavka. 

Mikrofokusirani ultrazvučni talasi dovode do formiranja termokoagulacionih tačaka na tri različite dubine  kože, ostavljajući samu površinu kože neozleđenom. Okolno tkivo se snažno stimuliše na intenzivnu regeneraciju. Tretirano tkivo se obnavlja i u celosti zamnjuje novim tkivom, višestruko boljih karakteristika.

Renew Lift je jedina neinvazivna metoda koja svoje fokusirano ultrazvučno delovanje usmerava i na SMAS strukturu, ranije dostupnu samo hirurzima.

Tretmanom Renew Lift se stimuliše drastična kontrakcija vezivnog tkiva i produkcija novih kolagenih vlakana, što daje vidljive i dugotrajne rezultate u zatezanju i podmlađivanju lica.

Prvi rezultati su uočljivi odmah nakon tretmana a krajnji rezultat je vidljiv nakon perioda od tri meseca.

Rezultati Renew Lift Smart protokola, traju od jedne do dve godine u zavisnosti od tretirane problematike i u većini slučajeva je dovoljan samo jedan tretman.

Tretman Renew Lift ublažava,  a u većini slucajeva uklanja bore i podočnjake, podiže obrve i obraze i daje licu svež, mladalački izgled.

U osoba sa izraženim znacima starenja i gubitka volumena kože, Renew Lift smart protokol se odlično kombinuje sa procedurom primene hijaluronskih filera, PRP i Botoxa i služi kao idealna priprema za takvu vrstu intervencija.

Sama procedura je više neugodna nego bolna, sa zanemarljivim procentom neželjenih reakcija do sada prijavljenih u svetu, koje su prolaznog karaktera.

Nakon veoma referentnog broja urađenih tretmana, u našem Centru, koji nas je izdvojio kao jedan od edukativnih centara za ovu metodu, do sada nije zabeležena niti jedna komplikacija, te se Renew Lift tretman, uradjen po našem Smart protokolu, može  smatrati potpuno bezbednim, kompletnim i vrlo učinkovitim.

Više o detaljima metode, pročitajte ovde!

 

 

(Dr Ana Komatina, Autor teksta i koautor
Renew Lift Smart protokola)

 

 

 

 

 

 

 

Zakažite Vaš Renew Lift tretman, ovde!

Ili nas pozovite na broj: +381 60 731 0137

 

 

(Ovaj tekst i fotografije tretmana, autorsko su delo Dr Komatina i rezultat su bogatog iskustva. Tekst nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova!

Smart Protokol Renew Lift tretmana, zaštićeni je protokol Estetskog Centra “Maa’ra” i neće biti opisivan u okviru tekstova na sajtu. Na detaljnim konsultacijama, koje prethode tretmanu, klijenti dobijaju sve informacije o tretmanu i protokolu i u prilici su da vide fotografije pre/posle klijenata, koji su uradili tretman kod nas, a koji su dozvolili da njihove fotografije pokažemo na konsultacijama. Ukoliko budemo smatrali, da tretman nije najbolje rešenje za Vaš problem, to ćemo Vam iskreno reći i preporučiti alternativu! Klijenti pre izvodjenja tretmana, dobijaju preporuke, kojim se efekti tretmana mogu dodatno poboljšati, a rezultati biti najbolji mogući i dugotrajni!)

Ukoliko ne živite na teritoriji Republike Srbije, rado ćemo Vam pomoći kod organizacije smeštaja i prevoza od Aerodroma! U kontakt formi, nam napišite planirani datum i vreme dolaska, te koliko se dana planirate zadržati u Beogradu!

Pogledajte još:

Renew lift, starosna granica i cena tretmana!

Renew lift Crowne Plaza!

Renew lift Medical Beauty Croatia!

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*