Tretman lica za problematičnu kožu (prekomerno zamašćivanje, akne, bubuljice)

Tretman lica za problematičnu kožu (prekomerno zamašćivanje, akne, bubuljice)

Oni koji imaju bubuljice i akne, najčešće sve znaju o tome, osim kako da na ispravan način neguju ovakvu kožu i reše problem do kraja.

Temeljito ultrazvučno čišćenje lica , aplikacija lekovitih, prirodnih materija, s ciljem ublažavanja do eliminacije akni i bubuljica i sprečavanje nastanka novih promena kao i odabir pravilne kućne nege i ponašanja, prvi su korak u kompleksnom procesu eliminisanja ovog jako čestog i upornog stanja kože.

 

Važno je naglasiti da se kod, ovako kompleksnog problema, uvek kombinuje više metoda i nastoji naći najbolja moguća sinergija tretmana, kućne nege i pravilnog životnog stila, kako bi reziltat bio trajan!

 

Kome je namenjen tretman ?

 

Tretman  je namenjen mladim i osobama srednje životne dobi koje imaju akne, i problem upaljene i/ili prekomerno masne kože.

 

Koliko tretmana je potrebno da bismo došli do želejnih rezultata?

 

Prvi rezultati tretmana vide se brzo, već nakon prvog. U zavisnosti od ozbiljnosti problema, do potpunog eliminisanja akni, broj tretmana se kreće od 5 do 6, u periodu od 4 meseca, jer se tretmani najčešće rade s razmacima od 15 dana kada su pitanju prva dva, odnosno mesec dana za kasnije tretmane.

 

Bezbednost tretmana?

Tretman je apsolutno bezbedan, i minimalno invazivan. Tehnologije i proizvodi koji se koriste, proverenog su i vrhunskog kvaliteta. U procesu tretmana uklanjanja akni, masne i problematične kože, pratimo i uskladjujemo se sa najnovijim standardima, pa shodno tome, za kratko vreme dobijamo konkretne i brze rezultate!

 

Šta se još od metoda može uključiti u tretman?

 

Po potrebi se u tretman mogu uključiti: hemijski pinizi, terapeutski laser, IPL, Kiseonik i Ozon, mezoterapija, kako bi se brzo i trajno rešio problem, eliminisale bubuljice i ožiljci i ubrzala regeneracija.

 

 

 

Trajanje:od 60 min    Cena: 4000,00din

 

Zakažite Vaš tretman ovde!

 

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova!)

 

Pročitajte još:

GREEN PEEL® Active Clearing-za masnu i problematičnu kožu

Smart Derm Ultra tretman lica i vrata

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*