Ultrazvučno čišćenje lica ( Alternativa za klasični tretman lica)

Ultrazvučno čišćenje lica ( Alternativa za klasični tretman lica)

Tretman Čišćenje lica ultrazvukom (ili piling lica ultrazvukom) je najbezbedniji, najefektniji i najprijatniji nacin profesionalnog čišćenja lica i  ubraja se u neizostavne, prve korake svih estetskih procedura(hemijski piling lica, mezoterapija, Botoks, tretman hijaluronskim filerima, neke hiruške intervencije)! Ovaj tretman se u poslednje vreme izdvaja kao savršena alternativa za klasičan tretman lica, jer izmedju ostalog, kraće traje, a minimalni tragovi čišćenja kože se gube 20 minuta do maksimalno 2 sata nakon tretmana, te ga je lakše uklopiti u dnevne obaveze!

 

Ultrazvučno čišćenje lica je moderan, bezbedan,  i temeljit tretman, koji sa kože skida istrošene ćelije, višak masnoće i mitisere.

 

 Suština tretmana !?

 

Koristeći kombinovano, tehnologiju niskofrekventnog ultrazvuka i posebne ultrazvučne špatule, iz kože se prosto “izbacuju” nepoželjne lojnice i mitiseri!

Ultrazvuk radi finu mikromasažu kože, kojom se obezbedjuje optimalna prokrvljenost i saturacija kiseonikom te pobudjuju mnogi uspavani i usporeni metabolički procesi!

Tokom tretmana lica ultrazvukom na površini kože se stvara tanak sloj ozona, koji uništava sve mikroorganizme, koža se očisti, a istovremeno i  temeljito dezinfikuje.

Nakon samo 20/30 minuta, koliko traje piling lica ultrazvukom koža lica biva očišćena i blistava. Ovaj tretman lica nema nikakvih ograničenja-apsolutno je bezbedan i bez ikakvih neželjenih tragova ili potencijalnih opasnosti od bilo kakvog remećenja funkcija kože.

 

Kome je namenjen tretman ?

 

Tretman lica ultrazvukom(ultrazvučni piling lica), preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, a samo izvodjenje tretmana  kratko traje i ne ostavlja  nepozeljne tragove, da se može uraditi u pauzi za ručak. Nakon tretmana se možete vratiti svakodnevnim obavezama .

Posebno se preporučuje osobama koje se često izlažu UV zracima (sunce ili solarijum), pre i posle boravka na moru ili planini.

Preporučuje se i osobama sa ekstremno osetljivom kožom, kod kojih bi neki drugi vid čišćenja lica (klasični tretman lica), na koži ostavio nepoželjne tragove (ranice, ekskorijacije, crvenilo).

Tretman lica ultrazvukom se ubraja i u tretmane, koje treba uraditi pred neki važan dogadjaj, zbog efekta savršeno čiste i blistave kože!

 

 

Svaka koža zahteva posebnu posvećenost i jedinstvenu negu.
Čišćenje lica će od sada za Vas biti uživanje!

 

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite na broj: +381 60 731 0137

Trajanje tretmana: 20-40 min    Cena tretmana:  2000 din

 

 

2 komentara

  1. Milica says:

    Postovani, zanima me moze li se ultrazvucno ciscenje raditi ako imam aparatic na zubima?

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*