Argipil je nablaži od svih pilinga i preporučuje se osobama koje imaju ekstremno osetljivu kožu, a žele da bez ikakvih rizika, osete i vide sve blagodati profesionalnog pilinga lica!

Takodje se piling Argininom preporucuje osobama, koje imaju tamne podočnjake (tamne kolutove oko očiju) i sitne bore oko očiju i usana, jer je u ovoj osetljivoj regiji ograničena upotreba ostalih kozmetičkih metoda!

Arginin  piling predstavlja kombinaciju 20% amino kiseline Arginina, Mlečne kiseline, 1% Aloe vera i Alantoina!

Aminokiselina Arginin, izoluje se iz smedjeg šećera, a razlozi zbog kojih se sve više koristi u zdravstvu i kozmetici su:

  • Aktivira imuni sistem i poboljšava sintezu proteina u kozi;
  • Povećava u koži koncentraciju Azot monoksida(NO) i tako obezbedjuje optimalnu prokrvljenost i bolju iskoristivost kiseonika, deluje protivupalno i hidrira;
  • Povećava sintezu kolagena i popravlja tonus kože;

Mlečna kiselina je najblaza od svih alfa hidroksilnih kiselina, a u sinergiji sa Argininom, Aloa verom i Alantoinom, njene osobine i efekti se mnogostruko poboljšavaju:

  • Uklanja hiperpigmentacije i ujednačava ten;
  • Poboljšava elastičnost i hidriranost koze, te tako ublažava bore;
  • Povećava debljinu epiderma i samim tim i otpornost kože!

 

 

Kako se pripremiti za  piling lica Argininom?

Za ovaj tretman nije neophodna posebna priprema. U pripremi je najvažnije odabrati pravog stručnjaka, koji će pre tretmana znati da odgovori na sva pitanja koje mu, u pojedinačnim slučajevima, postavljaju klijenti!

 

U čemu se sastoji tretman?

 

Piling lica Argininom, radi se po proverenom i ustaljenom protokolu, uz minimalna odstupanja, u zavisnosti od problema koji se rešava. Primenom protokola za svaki  piling izbegavaju se bilo kakvi neželjeni efekti!

Na tretmanu možete očekivati čišćenje lica i pripremu za nanošenje preparata, nanošenje  pilinga u jednom ili više slojeva (zavisi od trenutnog stanja kože, reakcija i problema koji se rešava) i nanošenje na kožu maske, koja ostaje na licu do sutradan! Vrlo retko se tokom trajanja tretmana oseca blago peckanje!

 

Nakon tretmana!

Narednih dana je potrebno, češće nego inače, hidrirati kožu, kako bi rezultati bili bolji, dugotrajniji i kako bi se brže videli!
Na licu najčešće nema vidljivih znakova ljuštenja ili bilo kakvih drugih propratnih pojava! Iskustva klijenata su takva da već naredni dan primećuju poboljšanja i to najčešće zbog pokrenutog metabolizma i mikrocirkulacije, te poboljšane hidriranosti kože! Prvi pravi rezultat tretmana vidi se mesec dana nakon tretmana i kasnije se poboljšava, kako vreme i tretmani odmiču. Još tri meseca nakon poslednjeg uradjenog tretmana, u koži se odigravaju procesi regeneracije i restrukturacije!

 

 

Preporučeni broj tretmana!

 

Piling lica Argininom, kako pokazuju iskustva, najbolje je uraditi u seriji od 3 do 6 tretmana, sa razmacima od  2-4 sedmice! Tretman se može uraditi i samo jedan put kod osoba kod kojih su problemi sa podočnjacima tek počeli i kao preventiva, kao i kod osoba koje žele da održavaju efekte dobijene nekom drugom metodom (mezoterapija, fileri, radiotalasi, ultrazvuk…).

 

Trajanje tretmana: 30 min.,

Cena: 4000 rsd

 

Napomena:

Neposredno pre izvodjenja tretmana obavljaju se konsultacije, na kojima klijent mora dobiti sve neophodne informacije o toku i rezultatima tretmana.  Ukoliko ipak postoje bilo kakvi razlozi da se ovakav tretman ne radi, klijent će dobiti detaljne informacije zašto i koje su alternative!

 

          MERE OPREZA!

Piling Argininom je najbezbedniji od svih tretmana koji se rade u ovoj regiji, preporučuje se najosetljivijim kožama,
bez bojazni od neočekivanih nepoželjnih reakcija!

 

Zakažite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: +381 60 731 0137

 

 

 

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *