TRETMAN LICA, VRATA I DEKOLTEA PRE ILI NAKON INTENZIVNOG SUNČANJA

tretman pre i nakon sunčanja

 

Tretman  poboljšava i održava optimalnim nivo hidriranosti kože i štiti kožu od štetnog dejstva UV zraka.

Takodje, tretman obezbedjuje dobru elastičnost i zdrav izgled pre i nakon sunčanja, zbog viskokih antioksidativnih moći supstanci koje se uključuju u tretman!

Kome je namenjen tretman?

Tretman je namenjen svim tipovima kože, kao tretman koji će povećati otpornost kože prema suncu i tretman kojim se koža nakon sunčanja vraća u ravnotežu. Posebno se preporučuje suvoj, osetljivoj i zreloj koži!

Koliko često se radi i koliko tretmana je potrebno?

Kada se radi pred letovanje, tretman se može uraditi samo jednom, mada je optimum, da se uradi dva puta sa razmacima od 15 dana.
Kada se radi nakon letovanja, broj tretmana zavisi od trenutnog stanja kože. Uobičajeno je da se onda urade 3 tretmana, prva 2, na nedelju dana, a treći 15 dana nakon drugog!

Iz čega se sastoji tretman?

Tretman podrazumeva nežno, ali temeljito čišćenje kože enzimima (Papain i Bromelain), a onda sukcesivno nanosenje na kožu seruma i maske sa jedinstvenim kompleksom prirodne gline, Goji Berry ekstrakta,prirodnih ulja (Jojoba, Shea butter), ekstrakt smedjih algi, koji energizuju ćelije kože, hidriraju, regenerišu i zatežu.
Koncentrati Hijaluronske i Ferulnske  kiseline sprečavaju  fotooštećenja, nastanak tamnih fleka i bora, a ukoliko su one nakon sunčanja već nastale, vrlo brzo se nakon tretmana eliminišu!

 

Ferulinska kiselina, koja dominira u svim preparatima koji se tokom tretmana koriste ima antioxidativno dejstvo mnogostruko jače od dejstva vitamina C i E! U prisustvu Ferulinske kiseline povećava se  moć svih supstanci koje se bore protiv slobodnih radikala, pa se na taj način, sprečavaju fotooštećenja i nastanak bora na koži ,brišu  postojeće bore, podmladjuje slaba i suncem iscrpljena  koža. Boswellia Serrata ekstrakt i Kalcijum, sadržani u antioksidativnom serumu,  ublažavaju tamne kolutove oko očiju.

Rezultat!

1.    Koža koja je otpornija na sunce,
2.    optimalna hidriranost,
3.    ubrzani regenerativni procesi,
4.    zatezanje,
5.    uklanjanje tamnih fleka,
6.    ublažavanje finih linija i bora,
7.    sprečavanje daljeg starenja kože.

 

Kontraindikacije ne postoje!

 

Budući da se tretman izvodi prirodnom, organskom kozmetikom, bez veštačkih dodataka i parabena, propratne neželjene pojave su svedene na minimum i skoro (99%)da ne postoje!

 

(Ovaj tekst i tretman, autorsko su delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova!)

 

Trajanje: 40 min.  Cena tretmana: 5000  rsd

Napomena: Tretman podrazumeva i ultrazvučno čišćenje kože!

Zakžite Vaš tretman ovde!

Ili nas pozovite: 060 731 0137

 

 

0 komentara

Napišite odgovor

Pridružite se diskusiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *